Koçarlı'da belediye ile halk el ele mücadele ediyor

Koçarlı'da belediye ile halk el ele mücadele ediyor

Koçarlı'da koronavirüs mücadelesinde halk ile belediye omuz omuza çalışıyor.

Koçarlı Belediyesi hassasiyetle ve titizlikle tüm saha çalışmalarını sürdürmekte. Yapılan özverili dezenfektan çalışmalarına Koçarlı halkından tam destek geldi. Koçarlı Belediyesinin virüs ile Mücadele konusunda sürdürdüğü çalışmalara vatandaşlar da tüm ekip ve ekipmanları ile katıldı.

 

Topyekûn olarak omuz omuza verilen Corona Virüs dezenfekte çalışmaları için Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan "Birlik ve Beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde Koçarlı halkının bu sağ duyulu yaklaşımı için teşekkür ediyorum.

 

Bizim tüm gayemiz ve çalışmalarımız halkımızın bu elem virüs vakasından minimum düzeyde etkilenmesidir. Sosyal Ekonomik ve başta sağlık olmak üzere bir çok konuda mücadele ettiğimiz Corona Virüsü ile ilgili olarak Koçarlı Belediyesi ve Şahsım Nedim Kaplan olarak 7/24 vatandaşlarımın destekçisi olduğumun bilinmesini isterim. Birlik ve Beraberliğimiz daim olduğu sürece hiç bir virüsün bizi etkileyemeyeceğinden de eminim.

 

Koçarlı belediyesi olarak Corona Virüs dezenfektan çalışmalarımız Cadde ve sokaklardan çöp konteynarlarına aklınıza gelebilecek her yerde hızla devam edecektir. Tüm saha çalışmalarımızı da ara vermeden sürdüreceğiz. Tüm Sağlık Çalışanlarımıza da Azim ve Cesaretle gösterdikleri çabayı Koçarlı Halkı adına teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca vatandaşlarımıza çağrı da bulunarak virüs tehlikesi atlatılana kadar "Evde Kal" mesajını da tekrar iletmek istiyorum. Destek veren tüm Vatandaşlarımıza da kamuoyu nezdinde tekrar teşekkürlerimi iletirim. Başından bu yana dediğimiz gibi Bu ilçeye değer Her şey Koçarlı için." diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler