Koçarlı’da normalleşme süreci başladı

Koçarlı’da normalleşme süreci başladı

Koçarlı İlçe Pazarı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın talimatlarıyla normalleşme sürecine uyum sağlamaya başladı.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle pazar yerlerinde yapılan düzenlemeler sonucunda sadece temel gıda ürünlerinin satışına izin veriliyordu. Türkiye salgın döneminde normalleşme sürecine girerken yerel yerleşim birimlerinde de alınan tedbirler esnetilmeye başlandı. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, verdiği talimatla ilçe pazarını tüm pazar esnafına açtı.

 

Pazartesi kurulan Koçarlı İlçe Pazar’ı, eski düzeni ile vatandaşları karşılarken, vatandaşların giriş ve çıkışları kontrollü olarak gerçekleşti. Ayrıca zabıta ekipleri maske dağıtımında bulundu.

 

Başkan Kaplan: “Rehavete kapılmamalıyız”

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Pazarı ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi. İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Kaplan, “Ülke olarak virüs salgınına karşı mücadelede örnek bir çalışmaya imza attık. Başta sağlık Bakanımız olmak üzere, sağlık çalışanlarımızın tüm gücüyle mücadele ettiği bu süreçte bizlerde önlemlerimizi alarak onlara destek verdik. Son günlerde ortaya çıkan tablo bizleri sevindirdi. Normalleşme başladı ancak bu bizleri rehavete sokmamalı herkes kendi tedbirini alarak, bu sürece katkı sağlamalı” dedi.

 

Kontroller sıkı tutuluyor

 

Açıklamalarına devam eden Kaplan, “Bu normalleşme sürecinde zor günler geçiren esnafımızı bir nebze rahatlatma amacıyla, ilçe pazarımızda eski düzenimize döndük. Ekiplerimizi kontrolleri daha sık tutuyorlar. Vatandaşlarımız ve esnafımıza da rica ediyorum, Sosyal mesafeyi koruyalım, kişisel hijyenimize dikkat edelim ve gerekmedikçe dışarı çıkmayalım, alışverişimizi hızlıca tamamlayıp evlerimize dönelim” dedi.

 

(HABER MERKEZİ)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler