Köklü Değişim Aydın'da yeni yerinde hizmete başladı

Köklü Değişim Aydın'da yeni yerinde hizmete başladı

Köklü Değişim Aydın Temsilciğinin yeni hizmet binası dualarla hizmete açıldı.

Program, Köklü Değişim AydınTemsilcisi Nevzat Pektaş'ın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra Hafız Mahmut'un Kur'an tilaveti ile devam eden program, Köklü Değişim Medya Genel Koordinatörü Mahmut Kar'ın sunumları ile tamamlandı.

Kar, sunumunda, "Dar-ül Erkam'ların Dar-ül İslam değil bizleri Dar-ül İslama kavuşturacak olan anahtarlardır. Bugün açılışını yaptığımız temsilciliğimizin, Peygamberimizin önderliğinde Dar-ül Erkam'da yetişip İslamı yeryüzüne hakim kılma mücadelesini veren ashabın yetiştiği gibi bir yer olması ve yetişen bu yiğitlerin islamın hakimiyeti için Nebi’nin yolundan kıl kadar sapmadan çalışanlardan olması için dua ediyorum" dedi.

whatsapp-image-2024-04-29-at-23-52-45-1.jpeg

whatsapp-image-2024-04-29-at-23-52-44-1.jpeg

Kar, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi. "Müminlerin Hakk için mücadele ettikleri gibi, batılın da Hakkın karşısında mücadele ettiğini unutmamalıyız ve Hz. Ademden bu yana batılın Hakka karşı mücadelesini devam ettirdiğini de bilelim.

Bu mücadelelerini son 100 yılda yani Hilafetin ilgasından beri, İslam ümmetinin özellikle Ümmetin gençlerinin, çağdaşlık, modernizim gibi kavramlarla süsledikleri sapık fikirler ile ifsad etmek ve İslamdan uzaklaştırmak üzerinedir.

whatsapp-image-2024-04-29-at-23-52-44-1.jpeg

Toplum İslam'dan uzaklaştıkça ifsat oluyor. Türkiyede sürekli artmakta olan suç oranlarını görüyorsunuz. Bu suçların sürekli artmasının tek müsebbibi bireyler değil, asıl müsebbip gayri İslami sistemlerdir. Bugün Gazze ve sair beldelerde yaşanan zulümlere müslümanların gerekli reaksiyonu verememesinin müsebibinin bu batıl sistemlerdir.

whatsapp-image-2024-04-29-at-23-52-45.jpeg

Toplumu bu ifsada karşı koruyabilecek olan sistemin ancak İslamı mütekamil anlamda tatbik edecek olan Hilafet'tir. Allah'ın dininin yeryüzünde hakimiyeti için Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve selemin yolundan sapmadan çalışmanın müminleri için dünya hayatında yakın bir fetih ve ahiret hayatında da cennete vesilesi olacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler