Koronaya yakalanan berber iyileşerek taburcu oldu

Koronaya yakalanan berber iyileşerek taburcu oldu

Efeler’de berber esnafı olan ve ilk Covid-19 testi pozitif çıkan Bülent Kovacı, sonraki testlerinin negatif çıkması ve gerekli tedavilerinin tamamlanmasıyla taburcu edildi.

Efeler Hasanefendi Mahallesi’nde erkek berberi olarak hizmet veren Bülent Kovacı’nın 20 Mayıs’ta yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. 5 gün Aydın Devlet Hastanesi’nde gözlem altında tutulan Kovacı’nın diğer tüm testleri negatif çıkınca, taburcu edildi.

 

Uzun yıllardır berber dükkanı işlettiğini belirten Kovacı, 2009 yılından bu yana kişiye özel ustura, havlu ve önlük kullanmasıyla diğer meslektaşlarına örnek olmuştu. Hal böyleyken koronavirüse yakalanması sevenleri ve müşterilerini tedirgin etmişti. 

 

Sağlık çalışanlarına teşekkür etti

 

Hastalığı atlatmasının ardından açıklama yapan Kovacı, “Kendi isteğimle gittiğim hastanede sonucum pozitif çıkmıştı. Ama uzmanların açıkladığı hiçbir belirti, bende yoktu. Fakat ben hastanede tedavi altında kalarak diğer tüm testlerimi yaptırdım. Yapılan tomografi, kan ve diğer tüm testlerim negatif çıktı. Bunun üzerine dün akşam hastaneden taburcu edildim ve 14 gün de evde kalacağım. Hastanede kaldığım bu süre içerisinde benimle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, arayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Ne iyi dostlar biriktirdiğimi bu sürede daha iyi anladım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler