Künkcü "Yaralarımızı Birlikte Saracağız"

Künkcü "Yaralarımızı Birlikte Saracağız"

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü 6 Şubat Depremi nedeniyle büyük yıkım yaşanan bölgeye götürdükleri toplanan yardım malzemelerini teslim ederek geri döndü. 


Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde, on binlerce vatandaş enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. AYSESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü yaşanan deprem felaketi sonrasında başlatılan yardım kampanyası sonrasında, bölgeye gönderdiği içerisinde kuru gıda ve yaşam malzemelerinin bulunduğu yardım tırını teslim ederek geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ve incelemelerinin ardından Aydın'a dönen Künkcü şimdi daha fazla destek olmamız gerek. Bölgede kış şartlarının ağır olduğunu kendi gözlerimizle de gördük. Yeni bir kampanya başlatarak yakacak yardımı için çalışma başlatmaya karar verdik.Aydın'lı hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı, odun ve kömür yardımında bulunmak üzere yeni kampanyamıza destek olmaya çağırıyorum.


ESNAFLARIMIZDAN KAMPANYAYA TAM DESTEK 


Bölgeye giden yardım tırının içerisinde çeşitli yaşam malzemelerinin bulunduğunu ifade eden Künkcü "Esnaflarımız başlattığımız yardım kampanyasına hem nakdi hem de ayni destekleri ile destek verdiler. Herkese bu anlamda teşekkür ediyorum. Biz büyük bir Milletiz. Bunu bir kez daha gördük. Allah bir daha böyle acıları bizlere yaşatmasın. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yine başlattığımız yakacak yardımı içinde gelen yardımları en kısa sürede toplayıp bölgeye yollayacağız.''


AYNİ YARDIMLARI TOPLAMAYA DEVAM EDİYORUZ


Başlattığımız Ayni ve Nakdi yardımları toplamaya devam ediyoruz. Yardım Tırımızı gönderdik diyerek burada pes etmedik. Yine esnaflarımız ve hemşerilerimizden gelen yardımları Birlik Binamızın altında topluyoruz. Temizliyor, ayırıyor, paketleyerek Aydın'a gelecek olan depremzede ailelere teslim edeceğiz. Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy'un talimatları ve AFAD'ın talepleri doğrultusunda nakdi yardımda da bulunacağız.Yardımlarını sürdüren Ülkemiz halkına ve Aydın'lı hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

11111111-004.jpg

22222222222222-003.jpg

3333333333333-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler