Kuşadası Belediyesi'nde kesintisiz hizmet

Kuşadası Belediyesi'nde kesintisiz hizmet

2021 yılı emlak ve çevre temizlik vergilerinin 1. taksitlerinin ödenmesi için tanınan sürenin sona ermesine az kala harekete geçen Kuşadası Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için veznelerini hafta sonu da açık tutuyor.

Kuşadası Belediyesi, vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kuşadalıların son ödeme tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü olan emlak ve çevre temizlik vergilerinin 1. taksitlerini rahatça yatırabilmeleri için Kuşadası merkez ile Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerindeki hizmet binalarında bulunan vezneler, hafta sonu da açık tutuluyor.

Pandemi nedeniyle son gün veznelerde yoğunluk oluşmaması için vezne görevlileri mesailerine cumartesi ve pazar günleri 08:30-17:30 saatleri arasında da devam ediyor. Vergilerini hafta sonu yatırmak isteyen vatandaşlar için koronavirüs tedbirleri en üst seviyede uygulanıyor. Kapı önlerine yerleştirilen ünitelerde ellerini dezenfekte eden vatandaşlar, sosyal mesafe kuralına uygun olarak sıraya girdikten sonra HES kodları sorularak veznelere yönlendiriliyor.

dsc-3528.jpg

dsc-3535.jpg

dsc-3536.jpg

dsc-3543-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler