Kuşadası'nda turistleri kaçıran 'kriz'

Kuşadası'nda turistleri kaçıran 'kriz'

Kuşadası’nda bazı gece kulüplerinde saat 01.00’dan sonra devam eden müzik tepkilere neden oldu.

Aydın’ın turistik ilçesi Kuşadası’nda yüksek ses problemi çevredeki ev ve otellerin tepkilerine neden oldu. Bilindiği üzere salgın gerekçe gösterilerek eğlence yerlerindeki müzik yayın saatinin 24:00'te sona erdirilmesi kısıtlaması esnetilmişti.  İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamayla yayın saatinin gece 01:00’e kadar uzatıldığını duyurulmuştu. 

“TURİSTLER UYUYAMADI”

Öte yandan Türkmen Mahallesi Gazi Beğendi Sokak üzerinde bulunan bazı gece kulüplerinin saat 01.00’dan sonrada müzik yayınına devam ettiği, bu nedenle çevrede bulunan ev ve otellerdeki vatandaşların rahatsız olduğu belirtildi. Yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar, "Tamam onlar da pandemi nedeniyle zor günler geçirdi. Kapalı kaldılar. Ama gece 01.00’dan sonra uyuyamıyoruz. Müzik son ses devam ediyor. Çevre otellerdeki turistlerin sık sık şikayet ettiğini duyduk. Hatta bazı turistler tatillerini yarıda kesip başka illere gitmişler” ifadelerine yer verdi. 

Belediye ekiplerinin saat kuralı üzerinde daha dikkatli olması konusunda ricacı olduklarını belirten vatandaşlar, “Biz onların müşteri kaybetmesini istemeyiz. Ama bizi de düşünsünler. İnşallah yetkililer gerekli adımı atar” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler