Madem otellerin restoranı açık o zaman esnafı da açın

Madem otellerin restoranı açık o zaman esnafı da açın

Özlem Çerçioğlu dün ziyaret ettiği Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde önemli açıklamalarda bulundu. Çerçioğlu, “Madem otellerin restoranları açık o zaman esnaflar da aynı kurallar çerçevesinde dükkan açsın” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu dün Efeler ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Otizm Destek Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdikten sonra beraberindeki heyet ile birlikte Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu burada yaptığı konuşmada, “Şuanda otellerin restoranları açık. Peki esnafın suçu ne..? Aynı kurallarla onlar da dükkan açamaz mı..? Adil ve eşit olmak lazım” dedi.

“ESNAFIMIZIN ÇAĞRISINA KULAK VERİN”

Başkan Çerçioğlu, “Açık olan otel restoranlarında HES kodu uygulanıyor ve masalarda hijyen önlemleri alınıyor. Peki o zaman esnaflarımızın restoranları ve kahve dükkanları da aynı prosedürler uygulanarak neden açılmıyor. Bizim milletvekillerimiz bu süreçte kibarlıklarını hiç bozmadı. Ama millet gerçekten aç. Bir kap çorba bulamıyorlar. Biz elimizden geldiğince hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ama otellerin restoranları açıksa esnafı da açmalısınız. Yada tamam 14 gün kapatıp kurtulacağız. Adil ve eşit olmak lazım. Ben Aydın milliyetçiliği yapmak ve savunmak zorundayım. Yani orası açık olacak ama esnaf kapalı kalacak. Peki neye göre..? Esnafımız ne diyor, otellerde hangi kurallar uygulanıyorsa biz 2 katını uygulamaya hazırız. Yeter ki bizi açın” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler