Meclis'te ağır suçlama: YALANCI!

Meclis'te ağır suçlama: YALANCI!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısına Kuşadası Belediye Başkan'ı Ömer Günel ile AK Parti Grup Sözcüsü Mustafa Arı'nın tartışması damga vurdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısında, "rant" kavgası damga vurdu. Kuşadası Belediye Başkan'ı Ömer Günel kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sizin az önce belirtmiş olduğunuz alanlar kentsel dönüşüm belgesi alınmadığı sürece, orada herhangi bir faaliyet gösterme durumu yok. Ben o belgenin kendi kentim olduğu için takibini yaptım. O bölge acayip ekmekli, rantlı diye 'Biz orayı bekletiyoruz' diyen bürokratlarınız var. Eğer ismini merak ederseniz ben çıkışta size söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

"ARI'DAN HODRİ MEYDAN"

Günel'in sözlerine öfkelenen AK Parti Grup sözcüsü Mustafa Arı, "Dışarıda niye söylüyorsun. Burada söyle herkes duysun. Öyle yuvarlak konuşma. Kimse bu bürokrat söyleyeceksin. Sen yalancısın" dedi.

Arı'nın "burada açıkla" söylemlerine kulak asmayan Günel, dışarıda söyleyeceğim sözünü değiştirerek, "Ankara' ya gel benimle, orada söyleyeyim" sözlerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler