“Metin Mutafoğlu’nun ismi Söke’de yaşatılacak”

“Metin Mutafoğlu’nun ismi Söke’de yaşatılacak”

Geçtiğimiz nisan ayında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Metin Mutafoğlu'nun ismi Söke’de yaşatılacak.

İki dönem MHP Söke İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Mutafoğlu'nun ölümü Söke'de büyük üzüntü yaratmıştı. 59 yaşında ve iki çocuk sahibi olan Metin Mutafoğlu için vefa örneği sergilendi.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun onay verdiği sokak ismi değişikliği Söke Belediye Meclisinde kabul edildi ve esnaf odalarının bulunduğu Atalay Sokak ismi Metin Mutafoğlu Sokak olarak değiştirildi. Büyükşehir Meclisinde Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Merhum Mutafoğlu’nun Oğlu Oğulcan Mutafoğlu, Söke Bakkallar Bayiler Oda Başkanı Coşkun Gültekin, Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar, Esnaf Murat Kılıçoğlu’da katıldı. 

 

OĞULCAN MUTAFOĞLU: ÖZLEM BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM ONURLANDIK VE GURURLANDIK. 
 
Söke'nin çok sevilen simalarından olan Metin Mutafoğlu'nun isminin sokak ismi olarak verilmesinin Söke Belediye Meclisinde kabul görmesi oğlu Oğulcan Mutafoğlu'nu duygulandırdı. Başta Özlem Çerçioğlu olmak üzere Söke Belediye Meclisi Üyelerine teşekkür eden Oğulcan Mutafoğlu, "Ailemiz için çok önemli bir vefa göstergesi oldu. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir belediye meclisimize çok teşekkür ediyorum. 


Babamın isminin bir sokağa verilmesini gündeme getiren ve sonuçlanmasını sağlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye annem ve kardeşim adına da çok teşekkür ederim. Fatih abi babamın 40 lokmasına katıldığında böyle bir konudan bahsetti. Allah razı olsun. Karar mecliste bugün onaylandı ve esnaf odalarının bulunduğu sokağa babamın isminin verilmesi kararlaştırıldı. Bende mecliste bu tarihi anı izledim. Bu karar bizi çok onurlandırdı. Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

 

Söke Bakkallar Ve Bayiler  Oda Başkanı Coşkun Gültekin, “Metin Mutafoğlu başkanımız Sökemizin çok büyük bir değerliydi taraflı tarafsız partili partisiz herkezin Sevdiği takdir ettiği bir kişilikte onun koltuğuna vekalet etmekten de Onur duyuyorum. Metin başkanımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum bugün esnaf odalarımızın bulunduğu sokağa Aydın Büyükşehir belediyesi tarafından metin mutafoğlu ismi verildi çok mutluyuz çok onurluyuz çok gururluyuz. Aydın Büyükşehir belediye başkanımız Özlem Çerçioğlu’na göstermiş olduğu vefa örneğinden dolayı tüm esnaflar adına tüm sökeliler  adına aile adına Sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. Aydın Büyükşehir belediye meclisine böyle bir karar aldıklarından dolayı da teşekkür ediyorum. Sökemizin evladı Fatih Akkentli kardeşimize bu sürecin başlamasına sürdürülmesine takip etmesine Aydın Büyükşehir belediye Başkanımız Özlem Çerçioğluyla görüşüp meclise taşınmasında göstermiş olduğu çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Fatih Akkentli bizim evladımızdır sökerim değerlidir ülkenin değerlerine Vefa gösteren bir kardeşimizdir kendisine Çalışmalarında başarılar diliyorum. 

SÖKE ÇARŞI ESNAFI MURAT KILIÇOĞLU “ ÖZLEM BAŞKANIMIZ METİN ABİMİZİ SEVENLERİNİN KALBİNİ FETH ETTİ” 

Merhum metin Mustafa oğluna ve ailesine çok yakın isimlerden birisi olan Söke Çarşısını sevilen esnafa Murat kılıç oğlu Aydın Büyükşehir belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Göstermiş olduğu vefanın tüm mutafoğlu sevenlerinin gönlünü fet ettiğini belirterek”
Aydın Büyükşehir belediye başkanımız Özlem Çerçioğluz hizmetin Vefanın sevginin Siyaseti olmayacağını bir kez daha gösterdi biz Özlem başkanımızın ne kadar vefalı olduğunu ne kadar çalışkan olduğunu söke yapmış olduğu hizmetlerden dolayı zaten biliyorduk ancak bugün Özlem Çerçioğlu’nun talimat ve direktifleriyle Aydın Büyükşehir belediye meclisinden metin mutafoğlu Esnaf odalarının bulunduğu sokağı metin mutafoğlu’nun isminin Verilmesi vefayı bilmeyenlere vefa dan anlamayanlara küs Siyaseti kişisel hırs uğruna yapanlara ders olsun. Memleketimizin çocuğu aydın Büyükşehir belediye bölge koordinatörü Fatih Akkentli abimize de bu sürecin başlamasında oluşmasında küçük neyse taşınmasındaki Emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz memlekete hizmet böyle olur siyaset böyle olur kökenin değerlerine vefa gösteren her zaman kazanır Allah razı olsun metin mutafoğlu abimizin ismi Söke‘de esnaf odalarının bulunduğu sokakta yaşamaya devam edecek binlerce kez Özlem başkanımıza teşekkür ediyoruz.

whatsapp-image-2022-09-15-at-15-43-19.jpg

whatsapp-image-2022-09-15-at-15-43-20-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler