Metin Yavuz bu kareden ders çıkarmalı

Metin Yavuz bu kareden ders çıkarmalı

Yol arkadaşı Bekir Kuvvet Erim’in uzun süredir emek verdiği çalışmayı toplantıdan 2 gün önce sosyal medya hesabından açıklayarak tepki çeken Metin Yavuz'a, ders niteliğinde bir toplantı gerçekleşti.

(HABER: İnan GÜL)

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AK Parti'ye geçmesiyle teşkilatına farklı tavırlarla yaklaşan ve sadece kendini ön plana çıkarmaya çalışan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un sosyal medya hesabından yaptığı "Arpaz Kalesi’nin restorasyonu başlıyor" paylaşımı tepki çekti. 

"MÜJDESİ HEP BERABER VERİLECEKTİ" 

Nazilli Belediyesi 19 Aralık günü (Bugün) Arpaz Kalesi’nde yapılacak bir açıklama için basın daveti gönderdi. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ev sahipliğinde AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Doç.Dr. Umut Tuncer’in katılacağı toplantıda Arpaz Kalesi’nin restorasyon müjdesinin verilmesi bekleniyordu. Basın davetinin hemen ardından Metin Yavuz’un yaptığı bu sosyal medya paylaşımı ise AK Parti içinde Metin Yavuz’a yönelik yeni bir tepki dalgasının gelişmesine neden oldu. Yol arkadaşı Erim'in emeğini boşa düşürmekle itham edilen Yavuz'a birçok kişi tepki göstermişti. 

"KOÇARLI'DA DERS NİTELİĞİNDE TOPLANTI" 

Öte yandan bugün Koçarlı'da basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Kültür Turizm İl Müdürü Umut Tuncer ilçede bulunan Cihanoğlu Konağı ile Kulesi' nin restorasyon müjdesini hep beraber verdi. Yapıyı gezen ve incelemerde bulunan heyet basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

"KENDİ TAKDİRİDİR" 

Konuyla alakalı AJANS AYDIN gazetesine konuşan Bekir Kuvvet Erim, "Artık bir şey demeyeceğim. Herkes çaba gösteriyor. Yorum da yapmak istemiyorum. Bu vekil arkadaşımızın kendi takdiridir" ifadelerini kullandı. 

Toplantının ardından bazı vatandaşların ise, "Bu işler sosyal medyada paylaşmakla olmaz. Hep birlikte gelip, böyle yerinde inceleyerek açıklama yapılır" ifadelerini kullanması gözlerden kaçmadı.

whatsapp-image-2022-12-19-at-11-57-19-1.jpeg

whatsapp-image-2022-12-19-at-11-57-19-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler