Mezkit, Köşger’e teşekkür etti

Mezkit, Köşger’e teşekkür etti

Türk Kızılay Aydın Başkanı Mesut Mezkit, Kızılay’a sunduğu desteklerden dolayı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e teşekkür etti.

Her yıl Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği veren Kızılay, bu yıl görülen Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde iftar yemeklerini vatandaşların evine kadar götürüyor. 

 

Mezkit: “Kızılaycılık ruhumuz arttı”

 

Türk Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit, iftarlıkların hazırladığı İftar Yemek Üretim Merkezi’ni yerinde ziyaret eden ve destek sözü veren Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e yaptığı açıklamayla teşekkürlerini sundu. Başkan Mezkit açıklamasında, “Bu vesile ile İftar Yemek Üretim Merkezi’mizi ziyaret eden Aydın Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’i Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığının 4500 kişilik  bu muhteşem iftar organizasyonuna verdiği desteklerden dolayı şahsım, Yönetim Kurulu üyelerim, Türk Kızılay Aydın Kadın Kolları Gönüllülerim, diğer Kızılay Gönüllülerimiz ve Aydınlı hayırseverler adına şükranlarımı arz ediyorum. Bizim açımızdan kıymetli olan bu destek ziyareti bize, gönüllülerimize moral ve motivasyon açısından çok büyük katkı yapmıştır. Bize heyecan vermiş, Kızılaycılık ruhumuzun artmasına vesile olmuştur” ifadelerine yer verdi.

 

Kadir Gecesi’nde 5 bin kişilik yemek

 

Ziyareti sırasında Vali Köşger’den anlamlı bir söz aldıklarını ifade eden Mezkit, “Ayrıca Aydın Valiliği adına Kadir Gecesi’nde 5000 kişilik İftar yemeği sözünü vermesinden dolayı da Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı Yönetim Kurulu adına bilhassa teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler