Kahveciler gözünüz ‘Aydın’

Kahveciler gözünüz ‘Aydın’

Kahveci esnafına müjdeli haber Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Ambarlı’dan geldi. Başkan Ambarlı, 1 Haziran tarihinde Aydındaki kahvehanelerin yeniden açılacağını duyurdu.

Koronavirüs nedeniyle vatandaşların toplu halde bulundukları alanların kapatılmasıyla bir süredir açık olmayan kahvehaneler, 1 Haziran tarihinde faaliyetlerine devam edebilecekler. Kahvehanecilerin büyük bir heyecanla beklediği haberi Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Ambarlı duyurdu. 

 

“Süre uzayabilir”

 

Konuyla alakalı sosyal medya profilinden açıklamalarda bulunan Başkan Ambarlı, “Sayın üyelerimiz, odamıza gelen yeni bilgi, esnafımıza müjde. 01/06/2020’de açıyoruz. Allah’ın izni ile umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile çay bahçesi, dernek lokalleri, yüzme havuzu, kaplıca ve spor merkezleri gibi tesislerin açılması planlanıyor. Ancak şartlar değişir yani vaka sayıları artar ise tarih uzayabilir, bilgilerinize. İşyerlerinizin hijyen şartlarına göre hazırlığınızı yapınız. Ayrıntılar geldikçe sizleri bilgilendireceğiz. Sağlıklı günlere hep birlikte”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler