Mhp'nin Didim ziyareti

Mhp'nin Didim ziyareti

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve ekibi Didim’e çıkarma yaptı. Alıcık, ilçe başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Didim İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam ve yönetimi ile birlikte başta Kaymakam Mehmet Türköz olmak üzere birçok ziyaret gerçekleştirdi. Alıcık ziyaretlerin ardından ilçe binasında partililere seslendi.

 

CUMHUR İTTİFAKI KÖK TUTMUŞTUR

 

MHP’nin Didim’de çınar olduğuna vurgu yapan Alıcık, “Hamd olsun cennet Aydın Kentimizde ve Didim İlçemizde Milliyetçi Ülkücü Hareket çınar olmuş,  Cumhur İttifakı kök tutmuş, Didimli hemşerilerim nezdinde takdir görmüş, siyasi ve ahlaki yönlerden teyit edilmiştir. Cumhur İttifakı dönemsel arzuların mahsulü, değişken tutumların malumu olmamış, olmamalıdır Hep birlikte başarmak. İşte bütün güç burada.

 

Kimseyi dışlamıyoruz, kimseyi öteki görmüyoruz. Ortak akıl, ortak vicdan, ortak vizyon, ortak değerler vazgeçemeyeceğimiz milli ilke ve inançlarımızdır. Sürekli başarmaktan, sürekli bir adım önde olmaktan, haktan, halktan, hakikatten yana duruş göstermekten başka seçeneğimiz asla yoktur.

 

Unutmayınız ki, birleşip yükselmek, yükselip birleşmekten her zaman daha iyidir. Kötülüğün sevdiği şey boşluktur. Boşa düşmeyeceğiz, boşuna mücadele, boşluğa müsaade etmeyeceğiz.

 

Aydın ve Aydınlı merkezli çalışma içindeyiz. Hemşerilerimizin her türlü talebi, eleştirisi, çözüm önerisi çok değerlidir.

 

Her türlü veriyi konusunda yetkin arkadaşlarımızla değerlendiriyoruz. Son günlerde yaşadığımız deprem, çığ düşmesi, uçak kazasında şehit olan , Çineli yiğidimiz ve tüm asker, itfaiyeci, kurtarma ekibi, ve vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Birlik beraberlik içinde yaraları saracak, güçlü Türkiye’yi, Atatürk'ümüzün izine, endüstri 4.0 disiplininde,  bir elinde ilim-bilim , diğer elinde ahlak ve erdem olan, milli şuur ile bezenmiş Türk gençliği ve vatanını, bayrağını birlik ve beraberliğini önceleyen vatandaşlarımızla inşa edeceğiz." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler