Millet İttifakı Aydın’da büyük çatlak! Kılıçadaroğlu’nu desteklemeyecekler mi?

Millet İttifakı Aydın’da büyük çatlak! Kılıçadaroğlu’nu desteklemeyecekler mi?

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, HDP’nin Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme açıklamasını değerlendirdi. Taner, “Bizim tavrımız en başından beri net. HDP’nin olduğu yerde olmayacağız.” dedi.

(Haber: İnan GÜL)

Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlere kilitlendi. Seçime sayılı günler kala eski adıyla HDP, yeni adıyla YSP Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini resmi olarak açıkladı. Bu açıklamanın ardından gözler, İYİ Parti’ye çevrildi.

“KILIÇDAROĞLU TAMAM DERSE BİZ ORADA OLMAYACAĞIZ”

Konuyla ilgili AJANS AYDIN gazetesine konuşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, “Biz ilk ne dediysek bugünde aynı tavırdayız. Bizim olduğumuz yerde onlar, onların olduğu yerde biz olmayacağız. Eğer Kemal Kılıçdaroğlu bu birlikteliğe tamam biz beraber çalışıyoruz derse, biz orada olmayacağız. Bizim için önemli olan ittifak içerisindeki partilerin dedikleri. Eğer HDP ile yol yürürlerse biz orada olmayacağız. Bu konuda gayet net ve açığız.” ifadelerini kullandı.

“BİR OY YSP’YE, BİR OY KILIÇDAROĞLU’NA”

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu Aydın’da düzenlenen mitingde konuşan YSP’li Pervin Buldan, “14 Mayıs’ta bir oy YSP’ye bir oy Kılıçdaroğlu’na.” söylemleriyle dikkat çekmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler