MİLLET İTTİFAKI’NDAN KUŞADASI BELEDİYESİ’NE TAM NOT

MİLLET İTTİFAKI’NDAN KUŞADASI BELEDİYESİ’NE TAM NOT

Kuşadası Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP ve İyi Parti’li ilçe yöneticileriyle birlikte yapımı tamamlanan yol ve park alanlarında incelemelerde bulundu.

Belediye Meclis Üyesi ve İyi Parti İlçe Başkanı Hayati Atlı, ilçe genelindeki çalışmaları vatandaşların büyük bir memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

Millet İttifakı’nın Kuşadası bileşenlerinin temsilcileri, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi’nin ilçe genelinde yapımını tamamladığı yol ve yeşil alan çalışmalarını inceledi. CHP ve İyi Parti’li ilçe yöneticilerinin katıldığı gezide Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, Belediye Meclis Üyesi ve İyi Parti İlçe Başkanı Hayati Atlı da yer aldı. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler müdürlüklerinden yetkililer Millet İttifakı üyelerine Kadınlar Denizi, Yavansu, Değirmendere ve Bayraklıdede mahallelerinde gerçekleştirdikleri alt ve üst yapı ile park çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

“KUŞADASI ÖZLENEN HİZMETE KAVUŞUYOR”

Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi ve İyi Parti İlçe Başkanı Hayati Atlı, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi’nin ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan olumlu tepkiler aldıklarını belirterek “Kuşadalılar’ın belediyemizin yürüttüğü çalışmalardan oldukça memnun olduğunu gözlemliyoruz. Kentimiz yıllardır mahrum kaldığı özlenen hizmete nihayet kavuştu. İçinden geçtiğimiz pandemi sürecinin de atlatılmasıyla Kuşadası’nı güzel günler bekliyor” dedi. 

“KENTİMİZİ GÜZEL BİR GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Belediye Başkan Vekili Tibet Özer ise, Kuşadası Belediyesi olarak Ömer Günel başkanlığında bir buçuk yıldır modern bir turizm kenti tasarlamak için çalıştıklarını belirterek “Pandemi, deprem gibi yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen moralimizi bozmadan ülkemizin en önemli turizm bölgelerinden olan kentimizi yeni sezona ve güzel bir geleceğe hazırlıyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili olarak ittifak ortağımızdan ve hemşehrilerimizden olumlu geri bildirimler almak ise motivasyonumuzu arttırıyor” diye konuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler