Milletvekili benzetmesi bu defa hoşuna gitmedi

Milletvekili benzetmesi bu defa hoşuna gitmedi

İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer’in sosyal medya hesabına yapılan ‘Halka hizmet etmek için en iyi yol Milletvekili olmanız’ yorumu tartışmaları da beraberinde getirdi.

Seçim maratonunun yaklaşmasıyla beraber Aydın kulisleri de hareketlenmeye başladı. Aday adaylığı için hazırlanan isimler temaslarını sıklaştırırken, parti içinde tartışmalara neden olan Umut Tuncer konusu yine gündeme geldi. Daha önce yerel belediyelere yaptığı eleştirilerle eleştiri oklarının hedefi olan Tuncer’in aday olacağı iddiaları gün geçtikçe kuvvet kazanıyor. 

Parti temsilcilerinden çok siyasi tartışmalara müdahil olan Tuncer, bazı parti üyeleri tarafından da eleştiri odağı haline geldi. Öte yandan siyasi kulislerde Tuncer’in bu çıkışlarının, parti genel merkezine iletildiği öne sürüldü.

“YORUMUNU SİLDİ”

Parti içerisinde ikilik çıkmasına neden olan çıkışlarıyla ön plana çıkan Tuncer, AJANS AYDIN gazetesinin yaptığı, ‘Milletvekili benzetmesi Tuncer’in hoşuna gitti’ başlıklı haberin ardından, paylaşıma yaptığı yorumu değiştirdi. İlk yorumunda ‘Çok teşekkür ederim Mehmet abicim, mutlu yıllar’ yazan Tuncer, daha sonra yorumu değiştirerek ‘Mutlu yıllar’ yazdı.

BİR ÖNCEKİ HABER İÇİN TIKLAYIN: 

https://ajansaydin.com/milletvekili-benzetmesi-tuncerin-hosuna-gitti-14315h.htm

 


whatsapp-image-2022-01-03-at-18-48-53-1.jpg
 

 

whatsapp-image-2022-01-03-at-18-48-53.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler