Mimar Sinan Mahallesi Müge Anlı'nın konuğu olacak

Mimar Sinan Mahallesi Müge Anlı'nın konuğu olacak

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finali Mimar Sinan Mahallesi Gurbet Çamoğlu'nun eşliğinde Efeler'de yapılacak.

Televizyon sunucusu ve gazeteci Müge Anlı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kez daha Efeler ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Gurbet Çamoğlu'nu ağırlamaya hazırlanıyor.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hayata geçirdiği "Sağlık Şehitleri Hatıra Ormanı" projesi ile Müge Anlı'nın programında övgü ile bahsettiği Çamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile programın sezon finali çekimlerinin Mimar Sinan Mahallesi'nde yapılacağını duyurdu.

SEZON FİNALİ ZEYBEKLE YAPILACAK

Programın bir kez daha konuğu olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Çamoğlu, program ekibi ile birlikte Sağlık Şehitleri Hatıra Ormanı'nı ziyaret edeceklerini belirtti. Mahalle muhtarlığı önünde yapılacak olan zeybek gösterisini de tüm Türkiye'ye sunacaklarını söyleyen Çamoğlu, "Bugüne kadar Efeler Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı olarak  yapmış olduğumuz birçok  sosyal sorumluluk projeleri  yerel ve ulusal medyada geniş yer aldı. Bizler, ekip arkadaşlarımızla, gönül dostlarımızla her zaman mahallemiz adına daha  iyi neler yapabiliriz anlamında çalışmalarımıza devam  ediyoruz.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Efeler Mimar Sinan Mahallesi "
Sağlık Şehitleri Hatıra Ormanı", ATV Müge Anlı Tatlı Sert programında da yer verildi.

ATV Müge Anlı Tatlı Sert programın sezon finali  çekimleri Efeler'in en güzel mahallesinden, Mimar Sinan'dan  30 Haziran 2021 saat15.00'da muhtarlığımız önünde yapılacak olup, katılmak isteyen mahalle sakinlerimizin bilgilerine duyurulur. Efeler adına, mahallemiz adına güzel bir tanıtım olacaktır."
dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler