Muhtar Mavi ateş püskürdü

Muhtar Mavi ateş püskürdü

Aydın'ın Karpuzlu ilçesine bağlı Akçaabat Mahallesi Muhtarı Ramazan Mavi, bir internet sitesinde çıkan habere ateş püskürdü. Mavi, "Yapılan hizmetleri karalamak bu kadar kolay olmamalı. Gelsinler mahallemize neler yapılmış gözleriyle görsünler" dedi.

Aydın'ın Karpuzlu ilçesine bağlı Akçaabat Mahallesi Muhtarı Ramazan Mavi, TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın mahalleyi ziyaretinin ardından yapılan haberlere ateş püskürdü. Mavi, "Bu tarz haberler sadece karalamak içindir. İki farklı fotoğrafı alıp kullanmışlar. Gelsinler de hükümetin mahallemize yaptıklarını görsünler. Bir de diğerlerinin ne yaptığını göstersinler" dedi. 

"DÜĞÜN SALONU VE HALISAHA ALANINI İNCELİYORDUK"

Konuyla ilgili AJANS AYDIN'a açıklamalarda bulunan Mavi, "Ben de çıkan haberleri bugün gördüm. Bu tamamen yalan haber. Bu vekilimizi karalamak için yapılan bir haber. Bizim incelediğimiz alan düğün salonu ve halısaha yapılacak alan. Yol genişletme çalışması yapılırken vekilimiz orada bile değildi. Ben pazartesi günü yalan haber hakkında suç duyurusunda bulunacağım" diye konuştu. 


"GELSİNLER BEN GÖSTEREYİM"

Öte yandan 'hükümetten hizmet alamayan' ifadesine sert tepki gösteren Mavi, "Gelsinler benim mahalleme iktidar partisinin yaptığı hizmetleri ben onlara göstereyim. İki tane gölet var, ikisini de hükümet yaptı. Onlar da bana bizim mahallemize diğerlerinin yaptığı hizmetleri göstersinler de göreyim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler