MUŞLU ÇOCUKLAR EFELER'İN TİYATROLARIYLA BULUŞTU

MUŞLU ÇOCUKLAR EFELER'İN TİYATROLARIYLA BULUŞTU

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın talimatı ile başlatılan ve pandemi döneminde evde sıkılan çocukların eğlendirilmesi amaçlanan eğitici tiyatro yayınları, Aydın sınırlarını aştı. Muş'ta oturan çocuklar Efeler Belediyesi ile tiyatroyla tanıştı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay pandemi döneminin kısıtlamaları nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukları online tiyatrolarla buluşturmaya devam ediyor. Efeler Belediyesi’nin internet televizyonu Efeler TV’nin facebook ve youtube hesaplarından hafta sonları 4  gösterimle izleyici ile buluşan müzikli çocuk oyunlarını, Muşlu çocuklar da izledi. Muş’un Hasköy ilçesi Düzkışla köyündeki çocukları kar koşullarında evine götüren Öğretmen Adayı Arzu Ongür, Efeler Belediyesi sayesinde öğrencileriyle keyifli bir gün yaşadı. Ongür, Efeler TV’de yayınlanan çocuk oyunlarıyla ilgili şöyle konuştu:

“Efeler TV’nin facebook ve youtube hesaplarından hafta sonu yayınlanan oyunları izleyebilmeleri için, çocukları evime getirdim. Çocuklar, Efeler Belediyesi sayesinde hayatlarında ilk kez tiyatro izlediler. Muşlu çocuklarımızın tiyatro ile tanışmasına vesile olduğu için, onlara bu mutluluğu yaşatan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz” 

muslu-cocuklar-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler