Mustafa Savaş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Mustafa Savaş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayınladı.

Savaş yayınladığı mesajda,

''Şanlı tarihimizin mihenk taşlarından birisi olan Büyük Zafer’in 100. yıl dönümüne ulaşmamızın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. 30 Ağustos; dünyada emsali görülmemiş İstiklal Harbimizin başarıya ulaştığının tescili; ilelebet nişanıdır.

Gazi Mustafa Kemal’in Başkomutanlığında 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Büyük Taarruz, dört gün süren göğüs göğüse çarpışmaların ardından Dumlupınar’da kesin bir zaferle sonuçlanmıştır.

Dünya savaş tarihine geçen bu şanlı zaferle aziz milletimiz, şehit kanlarıyla mühürlenmiş vatanı üzerinde boyunduruk kabul etmeyeceğini; düşman elini vatanına asla değdirmeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

Büyük Zafer’e ilham veren ruh, inanç ve irade, 100 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimize istikamet çizmektedir. 15 Temmuz hain darbe girişimini bertaraf eden milletimiz bu ruh ve inançla hareket etmiştir. Büyük Zafer’le şaha kalkan inancın rehberliğinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını minnetle yâd ediyorum.

Vatanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğrunda can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler