NAMUS VE ŞEREFTEN YOKSUN İDDİALAR

NAMUS VE ŞEREFTEN YOKSUN İDDİALAR

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada CHP'ye ateş püskürdü.

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş hakkında "vur emri verildi" haberi üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan sert sözlerle CHP'ye yüklendi. 

 

NAMUS VE ŞEREFTEN YOKSUN İDDİALAR 

 

Barış Altıntaş'ı daha önce tanımadıklarını belirten Şan, "CHP'nin kendi yayın organlarına yaptırdığı habere göre ''ismini de haberden öğrendiğimiz'' Barış Altıntaş'a vur emri verdiğimiz yönünde yapılan  tamamen algı yönetimine dayalı alçak, yalan haberi kızgınlıkla okuduk.

Barış Altıntaş denilen şahıs Aydın Ülkü Ocakları üzerinden prim yapma çabası içinde, ucuz kahramanlık peşinde, bulunduğu yeri beğenmemiş olacak ki  bulunduğu yerden daha yüksek mevki, makam derdindedir.

Devletimizin Savcılarını şehit eden terör örgütlerine övgüler düzen, Polisleri yatağında uyurken şehit eden, polislerin çocuklarını bile bombalı saldırılarda katleden, astsubayları ve subayları eşlerinin gözünün önünde kahpece öldüren terör örgütünün uzantısı partiyle kolkola yürüyen kamuoyunun gözü önünde Chp'dir. Aynı Chp ve Barış Altıntaş denilen bu şahıs Chp'nin kendi yayın organların yaptırdığı  haberde düzmece, yalan, namus ve şereften yoksun iddialarla; Aydın Ülkü Ocakları'nı Bizim kutsal saydığımız devlet kurumlarıyla, karşı karşıya getirme çabası alçaklığına girişmişlerdir" dedi. 

 

HERKES AYAĞINI DENK ALSIN 

 

Haberin ciddiye alınmadığını bu nedenle İl Emniyet Müdürü'nün adının gündeme getirilmeye çalışıldığını vurgulayan Şan, "Bu alçak iddialar yer aldığı haberden anlaşıldığı üzere ciddiye alınmamış olacak ki  Emniyet Müdürümüzle hemşehrilik bağları gündeme getirilmeye çalışılmıştır. Barış Altıntaş ve avanelerinin zekaları Türkiye Cumhuriyeti'nin hukuk devleti olduğunu kavrayamamışlardır. Devlet iftirayla iş görmez, dedikodu duyumlarla hareket etmez.Barış Altıntaş bu namus ve şereften yoksun iddialarla Aydın Ülkü Ocakları'nı kolayca susturacak, sindirecek sanıyorsa yanılıyor. Ülkü Ocakları geri adım atmaz, hainden, alçaktan yalancıdan korkmaz, düşmandan aman dilemez, bulunduğu yeri terk etmez. Devletimiz ve Milletimizin yanından ayrılmaz. Şehitlerimize ihanet etmez, gazilerimizi gücendirmez.

 Son sözümüz;

Barış Altıntaş denilen şahısla hakkımızdaki  iddiaları için meşru yollardan sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kimse Meydanı boş sanmasın.''Ülkü Ocakları' nı KALLEŞ KELİMESİYLE YANYANA KOYAN MÜPTEZELLER !!!HERKES AYAĞINI DENK ALSIN" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler