Naz Naz olaylı maçta 1 puanla dönüyor

Naz Naz olaylı maçta 1 puanla dönüyor

Nazilli Belediyespor deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaştı. Nazilli Belediyespor, 10 kişi kaldığı maçtan beraberlikle ayrıldı.

HABER: (Berna AYDIN)

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor ligin 7. Haftasında deplasmanda Serik Belediyespor’a konuk oldu. Kartların havada uçuştu maçta kazanan çıkmadı. Olaylı maç 1-1 sonuçlandı. Naz-Naz ligdeki ilk beraberliğini aldı.

Dakika 28’de rakip takım Ethem Erboğa ile bulduğu golle öne geçti. Maçın kırılma anı 41. Dakikada gerçekleşti. Maçın 41’ici dakikasında yaşanan pozisyonda herkes bir anda gerildi. Sahada çıkan kavga tribüne de yansıdı. Her iki takımın yöneticileri tartışmaya başladı. Kavgayı polis ekipleri ayırdı. Maçın orta hakemi her iki takımdan da 2 oyuncuya kırmızı kart verdi. Serik Belediyespor’dan Sinan Kalaycı, Nazilli Belediyespor’dan ise Ekrem Çalışanlar takımlarını 10 kişi bıraktı.

İlk yarıyı Serik Belediyespor 1-0 üstünlükle tamamladı. Soyunma odasına moralsiz giden siyah- beyazlı ekip ikinci yarı beraberlik için yüklendi. Dakika 55’de Salih Kavazlı ile penaltıdan bulduğu golle Aydın ekibi durumu 1-1’ e getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmadı. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler