NAZİLLİ BELEDİYESİ YENİ YILDA İŞÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

NAZİLLİ BELEDİYESİ YENİ YILDA İŞÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, işçi maaş ve ikramiyelerinin yeni yıl öncesi hesaplarına yatırılacağını müjdeledi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana işçi haklarının verilmesi ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi için girişimlerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yeni yılda da çalışanlarını unutmadı.

38b65eb3-ccdc-4592-a480-2d47af0861a9.jpg


Başkan Özcan, kadrolu ve taşeron işçilerin ay başında yatan maaşlarının yanısıra ikramiye ve tediyelerinin de bugün itibariyle hesaplarına yatırıldığını kaydetti.
Belediyenin  içinde bulunduğu borç yüküne rağmen bugüne kadar personel maaşlarının ödenmesinde herhangi bir gecikme ya da eksiklik yaşanmasına müsaade etmediklerinin altını çizen Başkan Özcan; “Bizler işçilerimizin haklarının tamamını alması, bayram, yıl başı gibi özel günlerde ikramiyelerinin yatırılması ve mesai yapan tüm emekçilerimizin ekstra ücretlerin ödenmesi gibi konularda bugüne kadar büyük bir hassasiyet gösterdik. Bugün de kadrolu ve taşeron işçilerimizin ikramiye ve tediye ödemelerini gerçekleştirdik. Tüm mesai arkadaşlarıma ve ailelerine bir kez daha sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum” dedi.

9ceda598-df68-4ff5-8d73-945c0a48be12.jpg9ceda598-df68-4ff5-8d73-945c0a48be12.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler