Nazilli halkını kandırdı mı?

Nazilli halkını kandırdı mı?

AK Parti Aydın önceki dönem milletvekili Metin Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra Nazilli’nin yakın zamanda il olacağını sık sık dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın söylemlerinin tam aksini söyledi. Yavuz, ‘Böyle bir konu hiç geçmedi bile’ dedi.

AJANS AYDIN gazetesinden İnan Gül’ün sorularını yanıtlayan Metin Yavuz, Nazilli ile ilgili dikkat çeken ifadelere yer verdi. Öncelikli olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylık için Kürşat Engin Özcan’a söz vermediğini söyleyen Yavuz, Nazilli’nin il olacağı noktasında da flaş bir açıklama yaptı.

“BÖYLE BİR KONU GEÇMEDİ BİLE”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AK Parti’ye geçtikten sonra her Ankara ziyaretinde, ‘Cumhurbaşkanımız ile görüştük. Temmuz’da il oluyoruz, yakın zamanda il oluyoruz’ söylemleri sık sık yerel basında yer buldu. Nazilli’ye müjdemiz var söylemleri ile halkı heyecanlandıran Özcan’ın görüşmelerde böyle bir söz almadığı ortaya çıktı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yavuz, ‘Bu görüşmelerde Nazilli’nin il olması da konuşuldu. Ama bu konuda Cumhurbaşkanımızın herhangi bir taahhüt olmadı. Böyle bir konu geçmedi bile. Hatta hatırlarsanız rozet takarken muhtarlar tezahürat yaptı. Biz de susun işareti yaptık. Çünkü konumuz o değildi’ dedi.

Yavuz’un bu sözlerinin ardından akıllara, ‘Kürşat Engin Özcan Nazilli’leri kandırdı mı?’ soru geldi.

"İL OLACAK İLÇELERİN BAŞINDA GELİYOR"

Öte yandan Yavuz, Nazilli'nin il olabilecek ihtimali en yüksek ilçeler arasında yer aldığını söyledi. Yavuz, "O zaman böyle bir söz verilmedi, doğru bu ama şunu belirtmekte fayda var, Nazilli il olacak ilçelerin en ön sırasında geliyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler