Özcan'ın hayalleri yıkılacak

Özcan'ın hayalleri yıkılacak

AK Parti önceki dönem milletvekili Metin Yavuz, AGC’yi ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarının sorulanı yanıtlayan Yavuz, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Yavuz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AJANS AYDIN gazetesinden İnan Gül’ün, ‘Kürşat Engin Özcan, birçok yerde Cumhurbaşkanımız adaylık için bana söz verdi ifadesini kullanıyor. Siz sürecin en başından beri içerisindeydiniz. Recep Tayyip Erdoğan böyle bir söz verdi mi?’ sorusunu yanıtlayan Yavuz, “Böyle bir vaat hiç olmadı” dedi.

“BÖYLE BİR TALEP VEYA VAAT OLMADI”

Konuyla ilgili AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in, ‘Bizim partimizde böyle şeyler olmaz. Kimseye böyle bir söz verilmez’ ifadelerinin bulunduğu hatırlatılması üzerine Yavuz, “İl Başkanımız Gökhan Ökten, bizim partimizde olanı söylemiş ve doğruda söylemiş. Ben de yaşadığımı anlatayım size. Ben en başından beri bu işin içerisindeydim. Yani benim haricimde cumhurbaşkanımız ile Kürşat Engin Özcan’ın bir görüşmesi olmamıştır. Biz her ziyarette beraberdik. Bu süreçte kendisine böyle bir talep veya vaat olmamıştır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler