Nazilli öğrenci şehri olacak Efsane Başkan gençlerin gönlünü fethetti

Nazilli öğrenci şehri olacak Efsane Başkan gençlerin gönlünü fethetti

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, gençlerle bir araya geldi. Ergüler, Nazilli’yi gençler için cazibe merkezi haline dönüştüreceklerini söyledi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Nazilli’yi gençler için cazibe merkezi haline getireceklerini kaydeden Esat Ergüler, “Gençlerin nasıl bir Nazilli istediğini, hangi imkanlara ihtiyacı olduğunu biz anlarız. Nazilli’ye hizmet ettiğimiz yıllar boyunca hep şehrimizin, insanımızın sorunlarını görme fırsatımız oldu. İhtiyaçlara, taleplere cevap vermek, sorunları çözmek için elimizden geleni yapmaya gayret ettik. 13 yıl boyunca üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için var gücümüzle mücadele ettik. Yeniden Nazilli Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Nazillimiz için hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğimiz yeni bir hikayenin başlangıcındayız. Bugün de burada ‘Nazilli’nin gençleri için birlikte neler yapacağız?’ sorusunun cevaplarını paylaşmak için toplandık” ifadelerine yer verdi.

SORUNLARI DİNLEDİ

Ergüler konuşmasının ardından gençlerle sohbet edip, sorunlarını dinleyip tek tek not aldı. Belediye Başkan Adayı, daha güzel bir Nazilli için el ele vererek çalışacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler