Nazilli’de bir kişiyi bıçaklayan kadın tutuklandı

Nazilli’de bir kişiyi bıçaklayan kadın tutuklandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde dün iki kişi arasında çıkan tartışmada S.K isimli kadını bıçaklayan H.K tutuklandı.Nazilli’de dün çarşı ortasında çıkan tartışmada bıçakla yaralama olayı yaşanarak kan akmıştı. İddialara göre çarşıda çorba içmek için bir dükkanda oturan S.K isimli kadın ile dilencilik yaptığı öğrenilen H.K isimli kadın arasında para isteme konusunda tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce S.K, H.K tarafından karın ve bacak bölgesinden bıçaklandı. Bıçaklanan S.K’ya olay yerindeki ilk müdahal

Nazilli’de dün çarşı ortasında çıkan tartışmada bıçakla yaralama olayı yaşanarak kan akmıştı. İddialara göre çarşıda çorba içmek için bir dükkanda oturan S.K isimli kadın ile dilencilik yaptığı öğrenilen H.K isimli kadın arasında para isteme konusunda tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce S.K, H.K tarafından karın ve bacak bölgesinden bıçaklandı. Bıçaklanan S.K’ya olay yerindeki ilk müdahale yapılarak hastaneye kaldırılırdı, H.K polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.K bugün sabah saatlerinde çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“ARALARINDA HUSUMETLERİ VARMIŞ”

İddiaya göre iki kadın arasında para mevzusu yüzünden bir tartışma başladığı söylenmişti. Bugün yapılan mahkemede iki kadının daha önceden tanışık olduğu ve aralarında başka bir olaydan dolayı tartışma olduğu öğrenildi. Olayın perde arkasının önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler