Nazilli'de Çile Son Buluyor

Nazilli'de Çile Son Buluyor

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli'deki demiryolu alt geçidi çilesini sonlandırmak için yürüyen merdiven ve asansör projesinde inşaat çalışmasının başladığını duyurdu.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan ve son günlerde yeniden gündeme taşınan demiryolu alt geçidi yürüyen merdiveni ve asansörünün yapımında sevindiren haber AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’den geldi. Erim inşaat çalışmalarının başladığını duyurdu.

 

Devlet Demiryolları 3.Bölge Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmeler neticesinde projeyi hazırladıklarını dile getiren Erim, "İhaleleri gerçekleştirdik ve 2 hafta önce inşaat yapım işine başlandı ve mayıs ayında bitmesi bekleniyor. İnşaatı bittiğinde, giriş-çıkış ve 2. peronda asansör, giriş ve çıkışlarda ise yürüyen merdiven olacak. Nazilli Altgeçidi Yürüyen Merdiven ve Asansör projemiz hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 70 basamaklı demiryolu alt geçidi çilesini sona erdiren Erim, "Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için her daim çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HABER: (İNAN GÜL)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler