Nazilli'de Ergüler fırtınası

Nazilli'de Ergüler fırtınası

AK Parti’nin Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Ağrılılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Yerel seçimlere kısa süre kala 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Cumhur İttifakı'nın adayı Esat Ergüler'in bu kez durağı Ağrılılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği oldu.

Yıldıztepe Mahallesi’nde coşkuyla karşılanan Ergüler'e, vatandaşlar görüş ve taleplerini anlattı. Esat Ergüler, mahalle halkının talep ettiği imar düzenlemesi, aile sağlık, eğitim merkezi ve halı sahanın sözünü verdi.

TECRÜBEMLE KARŞINIZDAYIM

İstekleri tek tek dinleyen Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, sıcak karşılama için Ağrılılara teşekkür etti.

Nazilli'de işin ehline teslim edilmesi gerektiğini belirten Esat Ergüler, “1994 yılında belediyenin ekonomik durumu ortadaydı. 2007’de ayrıldığımda kamu kurumlarına borcu olmayan bugünün parasıyla kasasında 300 milyon lira bulunan bir belediye bıraktım. 13 yıllık bilgi ve tecrübemle tekrar karşınızdayım. Sizlere destek olabilme amacıyla aday oldum” dedi.

Esat Ergüler, hizmetleri nedeniyle Haluk Alıcık ve Kürşat Engin Özcan’a da teşekkür etti.

DENEME LÜKSÜMÜZ YOK

Ergüler, Nazilli Belediyesi’nin hizmet yapabilmesi için kaynak üretmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Bunun anahtarı bizde. 1994’te aynı şekilde yaptım. Sizlerin parasını yerinde ve yetkin kullanmak lazım. Kamu kaynaklarını her bir vatandaş için eşit kullanmak lazım. Şeffaf ve hesap verebilir bir başkan olmak lazım. 13 yıl boyunca bu şekilde başkanlık yaptım. Alnımda lekem yok, başım dik olarak karşınızdayım. Artık deneme yanılma lüksümüz yok. Doğru aday tercih edilirse bunun karşılığı hizmettir. Evlatlarımız için oy kullanmalıyız” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler