Nazilli'de gökyüzü çocukların olacak

Nazilli'de gökyüzü çocukların olacak

Nazilli Belediyesi, sokağa çıkma yasağı bulunan çocuklara eğlenceli bir hizmet sunacak.

13 Mayıs Çarşamba günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı kaldırılan çocuklar, Nazilli Şehir Stadyumu'nda Nazilli Belediyesi’nin dağıttığı uçurtmaları havalandıracak.

 

Nazilli Belediyesi 0-14 yaş arası çocukların 13 Mayıs Çarşamba günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılacağının açıklanması üzerine harekete geçti.

 

Günler öncesinden çalışmaları başlatan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "gökyüzünü çocuklara geri vereceğiz" sloganı ile Türk bayraklı uçurtma hazırlatarak çocuklara dağıtılması için talimat verdi.

 

13 Mayıs Çarşamba günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında Nazilli Şehir Stadyumu'nda uçurtmaların dağıtılacağını söyleyen Başkan Özcan; "Gelecek güzel günler için uçurtmalarımızı çocuklarımızla hep birlikte gökyüzüne bırakacağız. Gökyüzünü yeniden çocuklarımıza verecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu taşıyoruz. Haftalardır büyük bir olgunluk göstererek evlerinde kalan tüm çocuklarımıza yürekten teşekkür ediyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum. Yarın tüm çocuklarımızı Kurtuluş Mahallelerimizde bulunan Nazilli Şehir Stadyumu'na davet ediyorum. Maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek hepbirlikte Türk bayraklı uçurtmalarımızı uçuracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler