Nazilli'de Hazırlıklar Tamam

Nazilli'de Hazırlıklar Tamam

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi ekiplerinin eş zamanlı iş planlaması çerçevesinde ilçe genelinde gerçekleştirdiği kışa hazırlık çalışmalarını inceledi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Karaçay Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından eş zamanlı iş planlaması çerçevesinde gerçekleştirilen kışa hazırlık çalışmaları inceledi.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Başkan Özcan; “Nazillimizde ‘birlikten güç doğar’ sözünü bizzat yaşıyoruz. Nazillimizde yaşayan hemşehrilerimiz yaptığımız işlerden oldukça memnun. İnsanlarımızın yüzü gülüyor. Bir bir her mahallemizin ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor, taleplerini büyük bir hassasiyetle değerlendiriyoruz. Geçtiğimiz hafta kışa hazırlık çalışmalarımızı Çapahasan, Sümer ve Şirinevler Mahallelerimizde gerçekleştirmiştik. Bugün Karaçay Mahallemizdeyiz. Nazillimizin tüm mahallelerinde bu çalışmaları gerçekleştireceğiz. Emeklerinden dolayı çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Nazillimizde iyi ve güzel şeyler olmaya devam edecek” diye konuştu.

 

Çözüm belediyeciği noktasında güzel işlere imza attıklarını söyleyen Başkan Özcan, “Vatandaşlarımız 444 1 391 numaralı hattımızı arayarak 7 gün 24 saat talep ve şikayetlerini bizlere iletebilirler. Nazilli Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan iş planlaması çerçevesinde hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, ağaç bakım, budama, yabani ot temizliği, çim biçme ve süpürme işlemlerini yaparak cadde ve sokakları baştan sona tazyikli suyla yıkadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler