Nazilli'de 'Seçim ofisi' eleştirilerine güldüren yanıt: "Nazilli'de yer yok"

Nazilli'de 'Seçim ofisi' eleştirilerine güldüren yanıt: "Nazilli'de yer yok"

Nazilli’de seçim ofisi kuramadığı için eleştirilerin hedefi haline gelen CHP’nin İlçe Başkanı Sedar Alptekin’den flaş bir açıklama geldi. Alptekin, “Seçim ofisimiz yok. Kurmayacağız yani. Zaten Nazilli’de yer yok.” ifadelerini kullandı.

(Haber: Berna TURAN)

Aydın’da seçime 18 gün kala Nazilli’de partiye olan eleştiriler artıyor. İlçede partinin seçim ofisi açmamasına tepki gösteren üyelerin sayısı her geçen gün artarken, ilçe başkanından dikkat çeken bir açıklama geldi.

“KOCA ÇINAR CHP’NİN BİR SEÇİM BÜROSU YOKSA YAZIKLAR OLSUZ SİZE”

Eleştirenler arasına son olarak CHP Nazilli Gençlik Kolları eski Başkanı Savaş Yener’de katıldı. Sosyal medya hesabından partisini eleştiri bombardımanına tutan Yener, şu ifadeleri kullandı. “Adamların bayrağının altına çadır kurarsan karşı karşıya gelirsin tabi. Tutamadınız mı bir seçim bürosu, iki dönemdir üç dönemdir milletvekiliydiniz? Koca Çınar CHP’si olarak bir seçim büronuz yoksa yazıklar olsun size.”

"NAZİLLİ'DE YER YOK"

Öte yandan konuyla alakalı Ajans Aydın'a konuşan Alptekin, "Seçim ofisi açmak şey değil ki. Biz Nazilli'de 3 tane seçim standı kurduk. Seçim ofisimiz yok. Kurmayacağız da. Zaten Nazilli'de yer yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler