Vurduğun gol olsun Efe'm!

Vurduğun gol olsun Efe'm!

Oynadığı son 7 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Efeler 09 SFK, evinde Çankaya FK'yı ağırlayacak.

(Haber: Enes UZUN)

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Aydın temsilcisi Efeler 09 SFK, 31.hafta karşılaşmasında evinde Çankaya FK'yı konuk edecek. Ligde Play-Off potasında bulunan iki takımın da bu kritik mücadelesi Cumartesi günü Adnan Menderes Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak.

Ligde 51 puan ile 4. sırada bulunan Yeşil-Beyazlı ekip, 53 puanla bir üst sırada yer alan Çankaya FK karşısına sahaya mutlak 3 puan parolası çıkacak. Artvin Hopaspor ile aynı puan sahip olan Efe, ikili averaj ile Karadeniz temsilcisinin gerisinde bulunuyor.

Efeler 09, cumartesi günü oynanacak olan bu kritik maçı kazanarak Artvin Hopaspor ve Çankaya FK'yı geride bırakarak 3. sıraya yerleşmek istiyor.

Play-Off sistemine göre ligi üçüncü veya dördüncü sırada bitirmek isteyen Yeşil-Beyazlılar, bu hedef doğrultusunda tek maçlı eleme sisteminde evinde oynama avantajını yakalayacak.

AYTAÇ CEZALI

Son haftaların formda ismi Aytaç Deniz, Bergama Belediyespor deplasmanında gördüğü sarı kart ile bu hafta oynanacak Çankaya FK maçında forma giyemeyecek. Aytaç bu sezon attığı 10 gol ile İshak'ın ardından takımda ki en golcü ikinci isim.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler