Nazilli'de Yeni Başkan Öztürk Oldu

Nazilli'de Yeni Başkan Öztürk Oldu

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nın 2. Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, İncirlova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, TBMM 23. Dönem Aydın Milletvekili ve İYİ Parti Aydın kurucu İl Başkanı Recep Taner, İYİ Parti ve CHP Nazilli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda İYİ Partili katıldı.

 

“TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİLDİ”

 

Adaylık sürecinin sancılı geçtiği Nazilli’de seçime tek liste ile gidildi. Mevcut ilçe başkanı Durmuş Kural’ın aday olmadığı seçimde yeni başkan Av. Cihat Öztürk oldu. Başta Kural olmak üzere Millet İttifakı üyeleri birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

“DAHA ÖNCE BURADA YAPMAK İSTEMİŞTİK AMA VERMEDİLER”

 

Nazilli İYİ Parti Kurucu Başkanı ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bugünlere gelebilmek için çok mücadele ettiklerini belirterek, “Burada ilk kongremizi yapmak için çok mücadele verdik, ama vermediler. Allah nasip etti, hep birlikte çalışarak bu binada kongre yapmayı nasip etti. O gün bir ahtım vardı, burada kongre yapacağım diye, bunu başardık, inşallah sarayda da kongre yapacağız. Çok güzelsiniz, harika insanlarsınız. Fitne yapmaya çalışanlar var, izin vermeyeceğinize eminim. Fitneye hiç müsaade etmeyeceğinize inanıyorum. Millet ittifakı olarak Aydın ve Nazilli’de güzel işler yatık, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“BU ATEŞİ KİMSE SÖNDÜREMEYECEK”

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaktığı ateşi kimsenin söndüremeyeceğine dikkat çeken Öztürk, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in yaktığı büyük bir ateşiz. O ateşin Aydın’daki temsilcisi Kürşat Engin Özcan’dır. Biz iyi bir ateşiz, buradan ilan ediyorum, bu ateşi kimse söndüremeyecek. Bizi kimse yıkamayacak. Buradan söz veriyorum. Halkımız içinde oyunlar oynamak isteyenlere, içimizi karıştırmak isteyenlere, fitne fesat sokmak isteyenler bunu başaramayacaksınız. İktidar yürüyüşümüzdeki tek yumruk mücadele edelim. Ekip arkadaşlarımızla birlikte söz vererek konuşmamı noktalamak istiyorum; İYİ Partiyi Nazilli’de birinci parti yapacağımıza söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler