Nazillili genç astsubay hayatını kaybetti

Nazillili genç astsubay hayatını kaybetti

Suriye’de Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görevli Nazillili Topçu Astsubay Kıvanç Akyıl hayatına son verdi.

Olay, Suriye’nin Rasulayn kentinde Barış Pınarı Harekatı bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Topçu Astsubay Kıvanç Akyıl (26), görev bölgesinde silahla kendini vurarak canına kıydı. Akyıl'ın acı haberi Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Turan Mahallesi 356 Sokak’ta yaşayan ailesine Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Jandarma Komutanı Hakdan Öztürk bildirdi. Oğlunun ölüm haberini alan ve fenalık geçiren anne Akyıl, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genç astsubay’ın cenazesi otopsi için Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirilirken cenaze programının ilerleyen saatlerde netleşeceği öğrenildi.

Öte yandan, Akyıl 3 Temmuz 2020 tarihinde Nazilli’de motosikleti ile trafik kazası geçirdiği ve Akyıl’ın arkasında bulunan arkadaşı Emirhan Topçu kazada yaşamını yitirmiş kendisi ise yaralı olarak kurtulmuştu. Bu kazanın ardından Topçu’nun ailesi Akyıl’a tazminat davası açtığı ve kazandığı, davanın ardından astsubay Akyıl’ın büyük üzüntü yaşadığı ve bunalıma girdiği iddia edildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler