Fuat Öndeş’ten çocuklara 23 Nisan hediyesi

Fuat Öndeş’ten çocuklara 23 Nisan hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş çocuklarla buluşarak eğlenceye ortak oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Bayramı etkinliği düzenleyen Germencik Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı ve Ortaklar Cumhuriyet Meydanında hazırlanan çeşitli aktivitelerle çocuklara unutmayacakları bir gün yaşattı. Şişme oyuncaklar, beceri ve zeka oyunları, boyama etkinliği gibi atölyelerde eğlenceli ve keyifli vakit geçirirken, pamuk şeker, mısır ve içecek dağıtımı gün boyu sürdü. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş çocuklarla buluşarak eğlenceye ortak oldu, hatıra fotoğrafı çekildi. Çocukların güzel vakit geçirmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren veliler, çocuklar için düzenlenen etkinlik için Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e teşekkür etti.

“ÇOCUKLAR MUTLUYSA AİLELER MUTLUDUR.”

23 Nisan etkinliği ile ilgili konuşan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ile Ramazan ayı vesilesiyle ilçe merkezimiz ve Ortaklar mahallemizde düzenlediğimiz 23 Nisan etkinliği ve Ramazan şenliğimize katılarak çoçuklarımızın coşkusuna ortak olduk. Çocuklarımızın mutluluğunu ve doyasıya eğlendiğini görmek bütün yorgunluğumuzu aldı. Çocuklarımızın iyi vakit geçirmelerine vesile olduysak ne mutlu bizlere. Hep söylediğimiz gibi mutlu çocuklar, mutlu aileler demek mutlu aileler ise mutlu bir toplum demektir.” dedi.

fotograf-10-005.jpeg

fotograf-6-3.jpeg

fotograf-4-3-001.jpeg

fotograf-1-1-003.jpeg

fotograf-2-2-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler