Nazilli'nin deneme yanılma lüksü yok

Nazilli'nin deneme yanılma lüksü yok

AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Hamzallı Mahallesinde vatandaşla buluştu. Burada hemşehrilerine seslenen Ergüler, 13 yıllık tecrübesini işaret ederek, "Nazilli'nin deneme yanılma lüksü yok" dedi.

AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, seçim çalışmalarına Bereketli ve Hamzallı Mahallesinde devam etti. Burada vatandaşla bir araya gelen Esat Ergüler, geçmişte yaptığı çalışmaları örnek gösterip, Nazilli Belediyesi’nin birini deneme lüksünün olmadığını söyledi. Ergüler, Nazilli Belediyesi’nin tecrübeye ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

5-001.jpg

“TÜM PROJELER BENİM ESERİM”

'Efsane başkan', 1994-2007 yılları arasında hayata geçirdiği sayısız hizmetlere de değindi. Ergüler, "1994 yılında, 36 yaşında göreve geldim. Belediyeye ilk kez başkan olarak girdim. Ancak belediyenin o dönemki durumu çok kötüydü. Maaşların dahi ödenmediği, borcun altında itibarı yok olmuş bir belediye devraldım. 13 yıl boyunca kendime göre çok iyi hizmetler yaptım. Ayrıldığım zaman belediyenin kasasında bugünkü parayla 450 milyon TL civarı para bıraktım. Hiçbir kamu kurumuna borcumuz kalmadı. Nazilli’deki tüm projeler benim eserim. Geceleri uyumamak zorundayım çünkü sandıkta akit yapıyoruz. " diye konuştu.

6-001.jpg

“NAZİLLİ'NİN DENEME LÜKSÜ YOK”

13 yıllık görev süresince edindiği bilgi birikimi paylaşan Ergüler, şu ifadelerle sözlerini sürdürdü:


"Benim belediye başkanlığı anlayışım şudur; kimseyi kimseden ayırmam. Oy verseniz de vermeseniz de. Başkan seçilirsem partimin rozetini çıkaracağım. 13 yıl boyunca böyle yaptım. 2007'de de siyaseti bırakmıştım. 16 yıl sonra neden aday oldum? Nazilli'nin kötü yönetilmesine gönlüm razı olmadığı için. Vatandaşın da geri dönüşü bu yöndeydi. Bu nedenle düşündüm. Bu tecrübe bende mi kalsın yoksa tekrar Nazilli'ye hizmet mi edeyim? Tabi ki hizmet ağır bastı. Nazilli Belediyesi'nin deneme yanılma gibi bir lüksü yok."

7-001.jpg

“HİZMET ETMEYE GELECEĞİM”


Başkanlık dönemindeki temiz siciline de dikkat çeken Ergüler, "Çocuklarıma tek miras soy ismim, itibarım. Harama el uzatmadım. Evlatlarımın boğazından haram lokma geçirmedim. Essat Ergüler disiplinli, çok sert dediler. Ama Esat Ergüler, hırsız, yolsuzluk yaptı demediler. Hizmet üretiyor dediler. Bundan daha büyük bir onur olmaz. Parayla ve makamla işim yok. 3 kere seçilmişim zaten. Makam bana güç vermeyecek, ben makama güç vereceğim. Nazilli halkının benden beklentisi yüksek. Bırakın adaylığı, 'Gel otur' deseniz oturulmayacak bir makama talibim. Vatandaşlarımız 'Bu durumu Esat Ergüler düzeltir' dediği için bu yola baş koydum. Sizlerden çok güçlü destek bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler