Savaş: Stadyumdan size ekmek çıkmaz

Savaş: Stadyumdan size ekmek çıkmaz

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, iş bilmez belediye yöneticileri nedeniyle Aydın’ın 50 yıl geride kaldığını söyledi. Ayrıca Savaş, Özlem Çerçioğlu’nun merakını da giderip stadyum yerine park yapacaklarını belirterek, “Oradan size ekmek çıkmaz” dedi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, Sağlık Sen’in divan toplantısına katılarak üyeler ile bir araya geldi. İl Divan programına Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkanı Adayı Burak Pehlivan, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Sağlık Sen Aydın Şube Başkanı Abdulbaki Karaer, Bem-Bir Sen Aydın İl Başkanı Ali Aygül ve üyeler katıldı.

Sağlık Sen Aydın Şube Başkanı Abdulbaki Karaer, üyelerine vermiş oldukları hizmetler hakkında bilgi verdi.

Divan toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Savaş, Aydın’ın yeni bir sayfa açmaya hazırlandığını ifade etti.

‘NOSTALJİ YAŞAMAK İSTEYEN AYDIN’A GELSİN’

Emsallerinden en az 50 yıl Aydın’ın geride kaldığını vurgulayan Savaş, “Nostalji yaşamak isteyenlere Aydın’a gidin diyorum. İş bilmez belediye yöneticileri kente hiçbir şey yapmadı. ‘Benim dediğim doğrudur’ diyerek bu kent yönetiliyor. Kendi aday gösterdiği belediye başkanları ile kavgalı bir büyükşehir belediye başkanı var. Bizim dönemimizde 17 ilçe belediye başkanıyla uyum olacağız tek derdimiz hizmet olacak.” dedi.

5-002.jpg

ORADAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ

Çerçioğlu’nun merakını gideren Savaş, “Özlem Çerçioğlu, Adnan Menderes Stadyumu alanına ne olacağını sormuş. ‘Yıktınız’ diyor. Evet deprem riski vardı yıktık. Oradan onlara ekmek çıkmaz. Biz oraya park yapacağız. Ayrıca 15 bin kişilik güzel bir stadyum yapacağız. Projesini hazırladık ve yeri de hazır. Ayrıca 3 bin 500 kişilik kapalı spor salonu yapacağız. Bunun da projesi hazır. Aydınımızı bir spor şehri haline dönüştüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘31 MART AKŞAMI TARİH YAZALIM’

Aydın’ın eser ve hizmet siyaseti ile buluşması için hep birlikte çalışarak 31 Mart akşamı yeni bir sayfa açacaklarını dile getiren Savaş, “Geriye 50 gün kaldı. Her gün bir kişiyi etkilersek seçime kadar her birimiz 50 kişiyi etkileriz. 31 Mart akşamı masal dönemi bitecek hizmet dönemi başlayacak” dedi. Aydın’daki otopark, yol, kanalizasyon probleminin olduğunu hatırlatan Savaş, “31 Mart’a kadar çok çalışmalıyız. Mustafa Savaş teşkilat ile çalışıyor. Ama Savaş’ın tek başına çalışması yetmez. Milli Seferberlik ruhu ile herkesin çalışıp 31 Mart akşamı hep birlikte tarih yazalım” diyerek destek istedi.

6-002.jpg

‘HALK İÇİNE ÇIKMAYAN BİR BAŞKAN VAR’

Aydın’da 7 Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirten Savaş, “Bu organize sanayi bölgesinin yollarını, alt yapılarını yapmıyor. Böyle bir derdi yok. Seçim bittikten sonra 4 buçuk yıl makamında oturup seçime üç beş ay kala dışarı çıkıp çarşı ve pazarda 5-10 dakika kalıp görüntü verdikten sonra odasına çekilip kimseyle muhatap olmayan bir belediye başkanı var.” diye konuştu.

‘30 BİN VATANDAŞI İCRAYA VERMİŞ’

Çerçioğlu’nun ‘Su yaşam hakkıdır’ diye billbordlara afiş astığını belirten Savaş, “Evet ‘su yaşam hakkıdır’. İlk kez doğru bir şey söylemiş. Bu yaşam hakkı olan su nedeniyle 30 bin vatandaşı icraya vermiş. Hani sen garip gurabanın yanındaydın. İcraya vermiş olduğun bu vatandaşların hesabını ver. Biz seçildiğimizde suya yüzde 50 indirim yapıp 5 yıl da suya zam yapmayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler