Nazilli’ye hizmet için yola çıktı

Nazilli’ye hizmet için yola çıktı

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, meclis üyesi adaylarını tanıttı. Esat Ergüler, Nazilli’ye hizmet için yola çıktıklarını belirterek, “Bilgimiz, tecrübemiz ve deneyimimiz var. Yerel yönetimin doktoru ve profesörü benim” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, meclis üyesi adayları, AK Parti İlçe Yönetimi ve MHP İlçe Yönetimi’yle birlikte kahvaltıda buluştu.

Esat Ergüler, oldukça samimi geçen bir ortamın ardından, meclis üyesi adaylarını kamuoyuna tanıttı.


3 KRİTERE GÖRE BELİRLENDİ

Uzun bir aradan sonra Nazilli’ye hizmet edebilmek adına belediye başkan adayı olduğunu belirten Esat Ergüler, vatandaşımızın istediği çalışmaları verebilmek için halkın karşısına çıktığını kaydetti.


Meclis üyesi adaylarını belirlerken 3 kritere dikkat ettiklerini vurgulayan Ergüler, “Belediyeyle işi olmayacak, kendi işinde başarılı olacak ve vizyon sahibi olacak isimler var. Yaş ortalamamız çok genç. Onlar, vizyonlarıyla bize destek olacaklar. Bilgimiz, tecrübemiz ve deneyimimiz var. Meclis üyesi adaylarımızın hepsi kendi işlerinde çok başarılar. 13 yıl boyunca Nazilli’ye güzel şeyler yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu seçimler genel değil yerel seçim. Halkımız, çocuğu, torunu için oy verecek. Biz hizmete talibiz, destek vatandaşlarımızdan hizmet bizden” dedi.

5.jpg

BELEDİYE PERSONELİNE SESLENDİ

AK Partili Esat Ergüler, belediye personeline yönelik mesajlar da verdi.
Personel üzerinde yapılmaya çalışılan kara propagandaya ilişkin konuşan Ergüler, “Algıyla işim yok. Ben gerçeklerle olması gerekeni yaparım. Belediyede çalışan, anlının terini akıtan ve evine helal ekmek götürenlerle devam ederim. Bir kısım çalışıp bir kısım yatıyorsa, çalışmadan bankamatik memurluğu yapanlar varsa onlarla yolumuz ayrılır. Yararlı olan her arkadaşımla çalışmaya ederim” diye konuştu.

ERGÜLER VADETTİYSE YAPAR

Söz verdiği tüm projeleri hayata geçireceğini söyleyen Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı, “Esat Ergüler yapamayacağı hiçbir projeyi söylemez. Vadettiyse yapar. 1994’te Nazilli Belediyesi’ni aldığımda borçlu bir belediyeydi. Giderken kasasında 8 trilyon TL parayla bıraktım. Bölgede parmakla gösterilen bir belediye haline getirdik. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Bu iş sevda ve aşk işi. Hizmetten zevk duyuyorsanız öyle yaparsınız. Belediye başkanı hizmetkardır” ifadelerine yer verdi.

4.jpg


YEREL YÖNETİMİN PROFESÖRÜYÜM

Başkan Adayı Ergüler, belediyeyi içinde bulunduğu mevcut ekonomik durumdan çıkarmak için maddi kaynak yaratacak projeler hayata geçireceğini anlattı.
Ticaret yaparak, gelirleri arttıracağının altını çizen Esat Ergüler, “Yalnız Ankara’dan para gelecek ve bu parayı dağıtma mantığında değilim. Belediyenin kasasına para koymak zorundayım. Ticaret yaparak kaynak oluşturacağım. Belediye bütçesinin yüzde 70’i personel gideri. Enerji giderlerini de eklediniz mi bütçe bitiyor. O işin reçetesi bende. Yerel yönetimin doktoru ve profesörü benim. Benim hedefim Nazilli halkı ve Nazilli Belediyesi’ni içinde bulunduğu durumdan çıkarmaktır. Benim diğer adaylarla bir işim olmaz” şeklinde konuştu.

5 YIL İÇİN GELİYORUM

AK Partili Esat Ergüler 5 yıl için hizmet yapmaya geldiğinin de altını çizdi. Oy kaygısı gütmeden taviz vermeyeceğini dile getiren Esat Ergüler, “65 yaşındayım 5 yıl için hizmet yapmaya geliyorum. Bir seçim sonrasını planlamıyorum. Nazilli halkının ihtiyacı neyse onu yapacağız. Hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Oy kaygısı gütmüyorum. Oy hesabıyla taviz verirseniz vatandaşı mağdur etmiş olursunuz” dedi. Ergüler, vatandaşın refah ve güzel bir ilçede yaşaması için çalışacaklarını kaydetti.

NAZİLLİSPOR 4’NCÜ EVLADIM

Zor bir süreçten geçen Nazilli Belediyespor’a ilişkin de konuşan Efsane Başkan, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:


“3 evladım var. 4’ncü evladım Nazilli Belediyespor. Yine de aynı duygularla yaşıyorum. Profesyonel takım Nazilli’nin markası. Bizim dönemimizde futbolcular Nazilli’ye gelmek için yarışırlardı. Çünkü gününde parası ödenirdi, her söz yerine gelirdi. Esat Ergüler Tesisleri’ni belediye bütçesinden değil eşim dostumla yaptım. Nazili Belediyespor’a emek verdim. 1985 yılında yönetici oldum, 9 yıl genel kaptanlık, 7-8 yıl kulüp başkanlığı yaptım. Cebimden çok paralar verdim, çok bedel ödedim. Ben sporu ve Nazilli Belediyespor’u çok seven birisiyim. Meclis listemizde Ünal Önal, Taner Sayın, Faruk Kutlu gibi futbolu seven kardeşlerimiz var. Nasip olur seçilirsek takımı irdeleriz. Durumuna bakarız yapmamız gereken ne varsa yerine getiririz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler