NAZİLLİ’YE ‘IŞIK’ SAÇTILAR    Esat Ergüler gövde gösterisi yaptı

NAZİLLİ’YE ‘IŞIK’ SAÇTILAR Esat Ergüler gövde gösterisi yaptı

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Işıklar Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 1994 ve 2007 yılları arasında yaptığı belediye başkanlığıyla kente çağ atlatan Esat Ergüler, 13 yıllık tecrübesiyle kolları yeniden sıvadı. Kampanya sürecinde kenti karış karış geze AK Partili Esat Ergüler, vatandaşın beklediği ve istediği bir aday oldu.

img-20240323-wa0001.jpg

ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Yapılan son anketlerde rakiplerinin önünde bulunan Esat Ergüler, seçime 1 hafta kala vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Ergüler’in son durağı Bağcıllı ve Işıklar Mahallesi oldu. Bağcıllı’daki kırathanelerde seçmenle buluşan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı ardından Işıklar Mahallesi’ne geçti. Esat Ergüler’e MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık da eşlik etti.

img-20240323-wa0002.jpg

IŞIKLAR’DA COŞKULU KARŞILAMA

Ergüler, Işıklar Mahallesi girişinde davul ve zurna eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Havai fişek gösterisi ve meşaleler geceyi aydınlattı. Gece geç saatler olmasına rağmen mahalle sakinleri AK Partili başkan adayını bağrına bastı. Konuşmasında tecrübe vurgusu yapan Ergüler, 31 Mart’a sandıktan güçlü bir şekilde çıkıp Nazilli’de 1 Nisan’dan itibaren hizmet dönemini başlatacaklarını söyledi.

img-20240323-wa0007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler