Yapamazsın diyenler oldu  Onlara inat başardık ve oldu

Yapamazsın diyenler oldu Onlara inat başardık ve oldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde üç çocuk annesi Yıldız Yalçınkaya arkadaşı ile güçlerini birleştirerek kendi işlerinin başına geçtiler.

Haber: (Saniye BAŞKAN)

Yıldız Yalçınkaya ve ortağı yaklaşık altı ay önce gözleme dükkanı açarak iş yeri sahibi oldular. Arkadaşıyla beraber karar verdiğini ifade eden Yalçınkaya, “İkimizin de hayalinde olan bir şeydi. Güçlerimizi birleştirerek hayallerimizi gerçekleştirdik. İlk olarak evde yapmaya başladık. Evde ürettiğimiz süre boyunca çok fazla sipariş aldık. Siparişlere yetişemedik. Bizde bu şekilde bir karar aldık. Hem daha fazla kişiye ulaşacaktık hem de daha çok üretecektik” dedi.

whatsapp-image-2024-03-23-at-12-23-27-001.jpeg

“HER ŞEYE RAĞMEN BAŞARDIK”

Yalçınkaya, “Arkadaşımla biz yaparız dedik ve kendimize inandık. Gerçekten de başardık. Yıldırmaya çalışanlar, yapamazsın diyenler de oldu ama biz böyle şeylerle moralimizi bozmadık, inancımızı kaybetmedik. Daima önümüze ve kendi yolumuza baktık. Ailem ve çocuklarım beni bu yolda hep desteklediler. Onların bu düşüncemde yanımda olmaları ve bana destek vermeleri bana büyük bir güç oldu. Kendi işini yapmak çok tarifsiz bir duygu” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-03-23-at-12-23-24-001.jpeg

“PEK ÇOK ÇEŞİDİMİZ VAR”

Hamur işi olarak pek çok seçeneklerinin olduğunu dile getiren Yalçınkaya, “Burada gözleme, tepsi böreği, bazlama, tost gibi pek alternatifimiz var. Şu anda talep ve geri dönüşler çok güzel. Ben yemek yapmayı annemden öğrendim. Çocukluğumda hamurla oynamayı ve yemek yapmayı çok severdim. Hamur açarken aşkla yapıyorum. Çok keyifli bir iş benim için. Yaptığımız lezzetler de herkes tarafından beğeniliyor. Bu çok önemli benim için beni motive ediyor. Bir şeyi isteyerek ve severek yaptığın vakit başarmaman için bir sebep yok. Herkes hayallerini gerçekleştirsin. Aklında olan bir düşünce harekete geçsinler ve hiç düşünmesinler. Gerçekten bir yola çıkıldığında başarılıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler