NE MASKE VAR NE ÖNLEM

NE MASKE VAR NE ÖNLEM

Efeler'de her hafta Salı günü kurulan pazar alanında yeni tip koronavirüs önlemlerine uyulmaması dikkat çekti.

Türkiye'de bugüne kadar 25 bin 210 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgını, can almaya her geçen gün devam ediyor. Son olarak 25 Ocak Pazartesi günü (dün) açıklanan verilere göre 1 günde 137 vatandaş virüs nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte giderek artmaya başlayan koronavirüs vaka ve kaynaklı ölümleri, Kasım ve Aralık aylarında İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararlar ile kısıtlamaların tekrar hayata geçirilmesine neden oldu. Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında birçok eğitim kurumu tekrar uzaktan eğitime geçti, esnaflar kepenk indirdi, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda ise tek bir cümle vurgulandı; "Virüsü yenmenin tek yolu önlemlere uymak, tedbir almak."

"TEHLİKE ÇANLARI SALI PAZARINDA ÇALIYOR"

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Hükümet Bulvarı çevresinde ve ara sokaklarında her hafta Salı günü kurulan pazar alanında vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaması ise dikkat çekti. Aydın'ın merkez ilçesi olan Efeler'de oturan vatandaşların yanı sıra çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlarında yoğun olarak tercih ettiği pazar alanı alışveriş yapmak isteyen Aydınlıların adeta akınına uğradı.


whatsapp-image-2021-01-26-at-12-44-19-2-001.jpeg


Yağışlı havaya aldırış etmeyen vatandaşlar sadece pazarda değil Aydın'ın birçok noktasında koronavirüs önlemlerinin hiçe sayıldığı manzaraların yaşanmasına yol açtı.


whatsapp-image-2021-01-26-at-12-44-19.jpeg

whatsapp-image-2021-01-26-at-12-44-19-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler