Nezaket dışı bir davranış

Nezaket dışı bir davranış

Aydın’da dün yaşanan olayda AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na omuz attığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddiaların ardından CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir’den açıklama

Adnan Menderes Üniversitesinin (ADÜ) 2019-2020 Akademik Yılı açılış törenine katılan Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na Binali Yıldırım ve Rektör Osman Selçuk Aldemir'le birlikte yemekhaneye geçerken omuz attığı iddiası üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir’den açıklama geldi.

 

NEZAKET DIŞI BİR DAVRANIŞ

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdemir, “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin Akademik yılı açılış töreni için şehrimize gelen TBMM eski başkanı ve son Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın törenine davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu karşılamıştır. Yolda yürürken, Ak Parti milletvekili Mustafa Savaş nezaket dışı bir davranışta bulunarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nu ittirmiştir.

 

2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun karşısına AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çıkan ve iki kez kaybeden Mustafa Savaş'ın , başkanımıza karşı bu davranışı kabul edilemez. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Örgütü olarak Mustafa Savaş'ı kınıyoruz. Siyaset nezaket işidir; Mustafa Savaş'ı nezakete davet ediyor ve başkanımız Özlem Çerçioğlu'ndan özür dilemesini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler