O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Kuyucak, Karpuzlu, Didim ve Efeler ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre; Kuyucak, Karpuzlu, Didim ve Efeler ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' olarak açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

9 Kasım Salı günü saat 09.00 ile 10.00 arasında Kuyucak ilçesine bağlı Aydınoğlu ve Fatih Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

9 Kasım Salı günü saat 10.00 ile 12.00 arasında Karpuzlu ilçesine bağlı Bayraktepe Mahallesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

9 Kasım Salı günü saat 10.00 ile 13.00 arasında Didim ilçesine bağlı Mavişehir, Kamacı Caddesi, Sedefköy, Denizlili Öğretmenler Sitesi, Sefakent Sitesi, Sedef Sahil Sitesi, Altın Kıyı Sitesi, Mühendisler Sitesi, Beril Sitelerin ve Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

9 Kasım Salı günü saat 10.00 ile 11.00 arasında Efeler ilçesine bağlı Çeştepe, Baltaköy ve Çiftlikköy Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler