Özcan'ın ezip geçtiği Demirci'de görevden mi alınıyor..?

Özcan'ın ezip geçtiği Demirci'de görevden mi alınıyor..?

İYİ Parti Aydın’da sular durulmuyor. Nazilli İlçe Başkanı’nın istifasının ardından İl Başkanı Demirci’nin de görevden alınacağı iddiaları dilden dile dolaşıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şehir şehir gezerek partisini seçimlere hazırlıyor. Birçok ilde başarılı grafikler çizen Akşener’in kadroları Aydın’da ise büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Son olarak İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk arasında yaşanan gerginlik medyaya yansımış ve akabinde Öztürk görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. 

“YEDİRMEYİZ DEDİ, YEDİRDİ..”

Öte yandan Öztürk’ün istifası öncesi yaşanan gelişmelerin ardından yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, “Biz bu çabaların manidar olduğunu düşünüyoruz. Başkanımız ve teşkilatımız görevinin başında çalışmalarına başarıyla devam etmektedir. Elbet bir gün bu operasyonların sebebi ve failleri ortaya çıkacaktır. Başkanımızın ve teşkilatımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerini kullanmıştı. 

“ÖZCAN İL BAŞKANINI EZDİ GEÇTİ”

Demirci’nin açıklamasında ‘Elbet bir gün bu operasyonların sebebi ve failleri ortaya çıkacaktır’ sözleriyle Kürşat Engin Özcan’ı kast ettiği öne sürülmüştü. Bilindiği üzere krizi gündeme taşıyan yerel gazetenin Özcan’a olan yakınlığı da bu iddiaları kuvvetlendirdi. Ayrıca Özcan’ın Genel Merkez’e giderek bizzat Öztürk’ün görevden alınması için görüşmeler yaptığı da siyasi kulislerde ayyuka çıktı. Demirci ise bu görüşmelere müdahale etmek istese de başarılı olamamıştı.

“SIRADA DEMİRCİ Mİ VAR?”

Kürşat Engin Özcan’a diş geçiremeyen ve birçok ilçe başkanı ile arasının bozuk olduğu bilinen Süleyman Demirci’nin, Genel Merkez’deki tüm kredilerini tükettiği dile getirildi. İlçe teşkilatlarına sahip çıkamayan ve bir ilçe belediye başkanının teşkilatlara müdahale ederek, ilçe başkanını görevden almasına seyirci kalan Demirci’nin de önümüzdeki günlerde görevden alınması bekleniyor. Parti içinde harekete geçen bazı kurucuların Genel Başkan Meral Akşener’e bu sorunları tek tek rapor ettiği ve seçim öncesi büyük kan kaybı yaşandığı bu duruma el atması gerektiğini aktardığı öne sürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler