O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Söke, Efeler, Nazilli, Didim, Germencik ve Karacasu ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Söke, Efeler, Nazilli, Didim, Germencik ve Karacasu ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' olarak açıkladı.

 

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

20 Aralık Pazartesi günü saat 02.00 ile 03.00 arasında Söke ilçesine bağlı Sarıkemer Mahallesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

 

20 Aralık Pazartesi günü saat 09.00 ile 13.00 arasında Efeler ilçesine bağlı Tepecik, Çeştepe, Ata ve  Kuloğulları Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

 

20 Aralık Pazartesi günü saat 10.00 ile 14.00 arasında Nazilli ilçesine bağlı Apaklar, Aşağı örencik, Bozyurt,  Eycelli, Hasköy, Kaşıkçılar, Samaili, Şimselli, Yukarı örencik, Yaylapınar  Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

 

20 Aralık Pazartesi günü saat 10.00 ile 14.00 arasında Didim ilçesine bağlı Akköy, Onurkent Sitesi, Başaran Sitesi, Milet Tatil Sitesi ve Bozdoğan Madran Site ve Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

 

20 Aralık Pazartesi günü saat 10.00 ile 15.00 arasında Germencik ilçesine bağlı Moralı Mahallesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

 

20 Aralık Pazartesi günü saat 12.00 ile 17.00 arasında Karacasu ilçesine bağlı Yenice Mahallesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler