Pazar tezgahındaki notu görenler şaşkına döndü

Pazar tezgahındaki notu görenler şaşkına döndü

Artan meyve ve sebze fiyatları sebebiyle alıcı ve satıcılar pazarlardan mutsuz ayrılıyor.

Ülkemizde son dönemde döviz kurlarının zirveyi görmesinin ardından birçok temel ihtiyaç malzemesine zam gelmişti. Semt pazarlarında ise tezgah açan esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlar umduğunu bulamıyor .

“YAZIYI GÖRENLER DÖNÜP BİR DAHA BAKTI”

Semt pazarına giden vatandaşlar meyve ve sebze fiyatlarını gördükten sonra kilo miktarını düşürerek  tane işine döndükleri dahi görüldü. Pazar alanında gezen vatandaşlar bir tezgahta asılı olan ‘ürünlerimiz bu hafta pahalı olabilir ama gelecek haftaya göre uygundur’ notunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı . Öte yandan bazı tezgahlarda da ‘kredi kartı geçerlidir’ notu görüldü. 

“PAZAR SONUNDA YERDEN ÜRÜN TOPLAYANLARI GÖRDÜK”

Umdukları satışı yapamadıklarını dile getiren pazarcı esnafı Kenan Balkan, “Pazar alanında çeşit çeşit ürün var ancak alışveriş yapacak ürün yok diyebiliriz neredeyse . Pazara getirilen ürünlerin bir çoğu tezgaha konulduğu gibi geri götürülüyor . Akşam saatlerinde ise çok acı bir manzara ile karşılaşıyoruz. Alım gücü olmayan bazı vatandaşları yerden çürümüş malların arasından meyve ve sebze topladıklarını görüyoruz.” dedi.

whatsapp-image-2021-12-19-at-11-55-24.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler