O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Kuşadası, Efeler, Nazilli, Didim ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Kuşadası, Efeler, Nazilli, Didim ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' olarak açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

22 Aralık Çarşamba günü saat 08.30 ile 17.00arasında Kuşadası ilçesine bağlı Güzelçamlı Mahallesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

22 Aralık Çarşamba günü saat 10.00 ile 14.00 arasında Efeler ilçesine bağlı Kızılca köy yolu, Kızılca köy Mahallesi Ala göz mevkii ve Kardeşköy Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

22 Aralık Çarşamba günü saat 10.00 ile 13.00 arasında Nazilli ilçesine bağlı Yeşil Mahalle 680 sokak ve Şoför evleri mevkii Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

22 Aralık Çarşamba günü saat 09.00 ile 12.00 arasında Didim ilçesi Mersindere mahallesine bağlı Erinç Sitesi, Betül Sitesi, Vet-Tur Sitesi, Mete Dilence Sitesi ve 3711, 3713, 3714 Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler