O mahallelerde oturanlar dikkat!

O mahallelerde oturanlar dikkat!

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre yarın Karpuzlu, Çine, Söke, Efeler, Germencik ilçelerine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Karpuzlu, Çine, Söke, Efeler, Germencik ilçelerine bağlı birçok mahallede yarın kesinti yapılacak. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması’ olarak açıkladı. 

Firma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

6 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00 ile 16.00 arasında Karpuzlu ilçesine Mutluca Mahallesi̇ ve Ovapınar Yeni Mahalle’de 'arıza onarım ve bakım sebebiyle yaklaşık 7 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

6 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00 ile 16.00 arasında Çine ilçesine bağlı Kargı Mahallesi Merkez ve Ova Mevkii, Camızağılı Mahallesi Ova Mevkii, Kabataş Mahallesi Merkez ve Ova Mevkii, Akdam Mahallesi, Dereli Mahallesi, Bölüntü Mahallesi, Sağlık Mahallesi, Soğukoluk Mahallesi, Kahramanköy Merkez Ve Ova Mevkii, Karakollar Mahallesi Merkez Ve Ova Mevkii, Yörükler Mahallesi Ova Mevkiinde  'arıza onarım ve bakım sebebiyle yaklaşık 7 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

6 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00 ile 15.00 arasında Çine ilçesine bağlı Eskiçine Tokurcun Mahallesi ve bu bölgelerdeki tüm özel trafolu müşterilerde 'arıza onarım ve bakım sebebiyle yaklaşık 5 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak.

6 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00 ile 12.00 arasında Söke ilçesine bağlı Yenicami Mahallesinde bulunan; Bağarası yolu sağı Küme Evleri Karasuluk Mevkiinde 'arıza onarım ve bakım’ sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacak.

6 Ağustos Cumartesi günü saat 13.00 ile 15.00 arasında Söke ilçesine bağlı Sazlı Mahallesinde bulunan; Zafer, Aydın, Tevfık Fikret, Hilmi Kayhan, Halis Özkol, Samı Başaran, İnönü, Muammer Aksoy Caddelerı Ve Yavuz, Selım, Söğüt, Dost, Osmanbey, Funda, Park, Kıvanç, Kiraz, Bahadır, Karadayı, Akın, Emek sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacaktır.

6 Ağustos Cumartesi günü saat 15.30 ile 17.30 arasında Söke ilçesine bağlı Yenicami Mahallesinde bulunan; Akeller Caddesi ve Abacı, 803. sokakları, Asfalt Şantiyesi altı Küme Evlerinde 'arıza onarım ve bakım’ sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacak.

6 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00 ile 14.00 arasında Merkez ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi, Kuyulu Mahallesi Ve Şevketiye Mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacaktır.

6 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00 ile 12.00 arasında Germencik ilçesine bağlı İstasyon Mah.̇, Akçay, Ali̇ İhsan Kalmaz, Atilla, Badem, Bağcı, Bakırlı, Bedrettin Dalan, Burç, Cabacı, Değirmencik, Devlet Demiryolları, Dutlu, Elma, Ergenekon, Funda, Hafız Tahir, Halil Duran Dalan, Halil Zeki̇ Kocabaş, Hüseyin Avni̇ Akkaya, İsmail Atik, Kaymakam Muammer Kutlu, Kervan, Kışla, Kocatepe, Köprülü Mehmet Paşa, Kuyulu, Malazgirt, Mevlana, Mithat Paşa, Nedim Özpolat, Oğlak, Pamuk, Şehit Ahmet Akdeniz, Şehit Mehmet Aykan, Şehit Mesut Sarıkaya, Şehit Necati̇ Avcı, Şehit Recep Özder, Seyit Ali̇ Tekkeşi̇noğlu, Sinan Paşa, Sümer, Turan Emeksiz, Vatan, Yavuz Selim, Ziya Gökalp, Ziya Paşa, Zübeyde Hanım caddeler ve sokaklarında 'arıza onarım ve bakım’ sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler